Скъсали ли си наскоро с половинката си, защото той е

...
Скъсали ли си наскоро с половинката си, защото той е
Коментари Харесай

Той се чувства виновен, че те е наранил – как да разбереш

Скъсали ли си неотдавна с половинката си, тъй като той е направила нещо, което те е наранило толкоз доста? Ами в случай че той в действителност съжалява за всичко, което е направил? Било го приела назад? Всеки прави неточност, защото никой не е идеален.Важното е индивидът да е подготвен да признае неуспехите си и да се извини за тях.Ако видите, че някогашният ви в действителност се разкайва и е подготвена да се промени, няма да е уязвимост да му дадете втори късмет.И без значение дали ще се съберете още веднъж или не, освобождението на прошката ще помогне и на двама ви да продължите напред.

И по този начин, по какъв начин бихте разбрали дали някогашната ви половинка в действителност се разкайва?

 

Ето и какви са признаците, че той най-сетне се усеща отговорен, че те е наранил

 

Той се извинява за грешката си още веднъж и още веднъж.

Един от ясните признаци, че той се усеща отговорен и се разкайва за това, което е направил, са неговите безкрайни извинения. Дори и да си му казвала доста пъти, че към този момент си му дала прошка, той продължава да ти споделя какъв брой съжалява за случилото се.

Продължава да се самообвинява за неуспеха на връзката ви.

Друг симптом, че той изпитва виновност, че те е наранил, е признаването на грешката, която е разрушила връзката ви. Това се характеризира с омерзение към себе си и непрекъснато искане на амнистия. Освен това евентуално в никакъв случай няма да чуеш по какъв начин те упреква пред другите, тъй като той е уверен, че раздялата е напълно негова виновност.

Той към момента страда поради случилото се.

И представителите на мощния пол от време на време се поддават на страстите си. Колко време сте разграничени? Ако са минали доста месеци и други ти споделят, че той към момента се разстройва, когато някой заприказва за теб, това е знак, че той е трагичен, защото те е наранил.

Изпуска контрола от живота си.

Получавала ли си известия от другари, че някогашният ти посещава питейни заведения съвсем всяка вечер, откогато се разделихте? Или си чула, че неотдавна е бил уволнен от работа, тъй като не се е справял добре? Това са признаци, че някогашната ви половинка изпитва усложнения да продължи напред след раздялата ви.

Неговите другари не стопират да му ходатайстват.

Ако неговите другари не престават да те тормозят да му дадеш късмет или най-малко да поговорите с него, считайте това за знак, че той е трагичен поради това, което е направил. Ако той не се усеща отговорен, че те е наранил, неговите другари няма да видят потребността да поддържат връзка с теб, в случай че не сте в обща компания.

Той е по-добър с теб от нормално.

Да кажем, че ти и някогашният ти към момента говорите между тях. Ако не сте прекъснали връзката, очаквайте той да постави повече старания, с цел да се реваншира за стореното. Част от това би било да бъде по-мил от преди, защото знае, че ти е предизвикал нещо извънредно.

Прави доста неща, с цел да се почувстваш по-добре.

Изненадва ли те с дарове в последно време? Появява ли се на работа, с цел да те предложения на обяд? Тези дейности могат да ти кажат, че той признава, че е направил неприятно и желае да се реваншира по всевъзможен вероятен метод.

Опитва да те завоюва назад.

Повечето мъже, които са се разделили с половинките си, не биха почнали опити за помиряване.Въпреки това, в случай че някогашният ви желае да се събере още веднъж с теб и каже, че ще направи всичко, с цел да завоюва още веднъж доверието ти, това значи, че в действителност се усеща отговорен, че е разрушила сърцето ти. Ето за какво той е подготвена да понижи гордостта си и да удвои напъните да покаже любовта си.

Той прави нещата, които не би направил за теб преди.

В тази връзка някогашният ти ще стартира да прави нещата, които не би правил преди, единствено с цел да ти се хареса. Например, той евентуално ненавижда обичания ти сериал, само че в този момент би предложил да го гледате дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР