Скъпо Младо Момче, Нашето объркване по отношение на жените започва от

...
Скъпо Младо Момче,
Нашето объркване по отношение на жените започва от
Коментари Харесай

Писмо от един баща до младо момче за това как да се отнася с жените

Скъпо Младо Момче,

Нашето комплициране във връзка с дамите стартира от рано:

Миналата пролет в нашия квартал се нанесе ново семейство. Те имат щерка, която е в начално учебно заведение, в деня когато се нанасяха момиченцето си играеше единствено в нейния нов двор. По същото време в нашия двор играеше групичка от шест момчета.

Когато предложих на момчетата да я поканят, едно от тях отвърна: “Но ние не знаем какво да вършим с девойките! ”. Останалите пет момчетата бързо започнаха да му пригласят.

Нашето комплициране във връзка с дамите стартира от рано.

Нас ни учат, че те са фундаментално по-различни от нас. Жените имат страсти, а мъжете имат мускули. Жените обичат да приказват, а мъжете обичат да работят. Жените желаят обич, а мъжете желаят почитание. Мъжете са от Марс, а дамите от Венера. Обучени сме да имаме вяра, че са извънземни.

Обучени сме да имаме вяра, че те си играят друго в пролетния следобяд.

Нашето комплициране във връзка с дамите стартира от рано.

В оня пролетен следобяд споделих на момчетата, че знам тайната за това по какъв начин да се отнасят към едно момиче. Събрах ги към себе си. А те ми се усмихнаха съучастнически. И тогава им прошепнах: “Отнасяйте се към тях като към човек . ” Усмивките изчезнаха от лицата на момчетата. Тогава поканиха момичето да си играе с тях. Само след минути всички скачаха на трамплина. Същата сила, същия смях, същата наслада. Хората са хора дружно.

Млади момко, ние можем да спрем да се отнасяме с дамите като с дами и да стартираме да се отнасяме с тях като с хора .

И нашето подчиняване на дамите също стартира от рано:

От епохи ни се вменява, че освен дамите са разнообразни от нас, само че и че те са нещо по-малко от нас. В Съединени американски щати да вземем за пример 15. корекция на Конституцията дава право на расовите малцинства да гласоподават през 1870 г, само че са били нужни още 50 години и още четири ремонти преди да се даде това право на дамите. В продължение на епохи дамите са били заглушавани и принуждавани да мълчат. Ние сме употребявали дамите като тела по най-жестокия метод, употребявали сме ги за развлечение по най-грубия метод – с взор, с жест, с насмешки, с мечти и видимо сме отричали всичко това.

Нашето подчиняване на дамите също стартира рано.

Ние сме получили това завещание.

Млади момко, ние можем да прекратим това иго и отношение към дамите като към някакъв предмет, и можем да стартираме да се отнасяме с тях като с хора . Като уста с глас и душа за.

Но и ма единствено един метод да реализираме това: Първо би трябвало да спрем да ненавиждаме себе си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР