Скъпи приятели и почитатели, аз не съм емигрирала и това

...
Скъпи приятели и почитатели, аз не съм емигрирала и това
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Разкри Току-Що Мис България Тамара Георгиева! Не Издържа, Писна Й! Миската Изстреля, Че Не Е

Скъпи другари и фенове, аз не съм емигрирала и това е следващата неистина, която е отправена към мен. Докато се пишат измислени публикации за мен, аз съм щастлива и пребивавам живота си.

Не тичам от нищо и никого, не върша и не мисля зло за никое човешко създание. Благодаря на тези, които ме карат да се дръзвам по този начин откровено на измислиците, които се разгласяват ежедневно “, написа Тамара Георгиева. След което се закани да съди всеки, който дръзне да популяризира небивалици за нея.

Миската обаче би трябвало да отвърне разумно на шушуканията, че е болна от анорексия. Този слух се завъртя неотдавна, а доказателството за това е плашещо слабата й фигура.

Според осведомени, целият скандал към нея й подействал сриващо и Тамара спряла да се храни. Стигнало се до такава степен, че свекърва й Катя Роуз се заела да й помогне да се оправи със обстановката и да се върне към естествения живот, написа разкрития.ком.

Колкото до интервенцията на носа, която медии твърдяха, че си е направила, Мис България 2017 май не е лягала под ножа. Както се вижда, смяна в обонятелния й орган няма.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР