Скъпи дами, за мен няма по-голям празник от този. Най-сърдечно

...
Скъпи дами, за мен няма по-голям празник от този. Най-сърдечно
Коментари Харесай

Пърси поздравява жените

Скъпи дами, за мен няма по-голям празник от този. Най-сърдечно ви благопожелавам Международния ден на дамите и ви поисквам да сте постоянно толкоз красиви, съблазнителни, сексапилни, женствни и да не се променяте въобще.

Както знаете, аз одобрявам дамите, дори бих споделил, че ги обичам...всъщност дамите са огромната ми обич. А хубавото е, че вие сте доста разнообразни една от друга и в това време всички сте прелестни. Аз обичам най-вече русите дами, само че съм бил изключително благополучен и с брюнетките, макар, че нищо не може да се съпоставя с червенокосите...Бил съм и с доста ниски девойки, напряко компактни, бил съм и с дългокраки мадами...бил съм със самонадеяни дами, които знаят какво желаят от живота, бил съм и с неуверени дами, които не се правят оценка...

И изводът не е да ви опиша с какви дами съм бил, а да ви споделя мисълта, която ме осени тази заран. Аз обичам дамите, всички вие сте прелестни и през днешния ден се усещам изцяло съпричастен с вашия празник и ви поисквам радостно и наздраве:) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР