Скъпи читателки, екипът ни приема като лична кауза да ви

...
Скъпи читателки, екипът ни приема като лична кауза да ви
Коментари Харесай

Когато на едно място се съберат трима гримьори, един фотограф и Huawei P50 Pro, стават чудеса

Скъпи читателки, екипът ни приема като персонална идея да ви припомня всеки ден какъв брой е значимо да изразявате себе си. Убедeни сме, че всички вие носите неподражаема хубост и ентусиазъм, които си заслужават да бъдат показвани. И не просто да бъдат показани, а да бъдат показани без компромис с качеството и без креативен ограничавания.

Нашите смарт телефони са нашият инструмент за другарство със света. Те еволюираха от тежки джаджи, които правеха пикселизирани фотоси с ниско качество, до устройства за снимане на корици на списания. Вярвате или не, още преди 5 години Elle, Vogue и Time стартират да употребяват смарт телефони в своите фотосесии. А резултатът е впечатляващ и по нищо не отстъпва на морално остарелите обичайни подходи!

Е, в случай че тези международни имена могат да покрият стандартите си единствено с един смарт телефон, какво е нашето опрощение?

На горната фотография ви демонстрираме какъв кадър можете да постигнете единствено благодарение на с помощта на P50 Pro и естествена светлина.

Този миг уловихме със личните си очи и смарт телефони по време на особено събитие преди броени дни, за което с неспокойствие ще ви разкажем през днешния ден. Фотографът Коко Кръстев ни позволи в своя креативен дом и събра на едно място публицисти, модели и трима безупречни експерти – Елиза Попова, Алина Манева и Георги Русев.

И по този начин стартира магията. Пред нас се разкри целият креативен капацитет на най-успешните гримьори у нас, а ние от своя страна се престрашихме да им зададем няколко въпроса за хубостта и себеизразяването.

 huawei Личен списък / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Докато Елиза Попова създаваше това произведение на изкуството, ние се замислихме: „ Този ослепителен и екстравагантен цвят подхожда на един 20-годишен модел, само че дали е подходящ избор за дами в по-напреднала възраст и с забележими кожни недостатъци? “

„ Много зависи. Има дами, които не биха се чувствали удобно с подобен грим, само че я си представете прелестната Вивиан Уестууд без емблематичните за нея крещящи нюанси! “, отговори ни с увмивка тя.

Е, изцяло съгласни сме! И след края на събитието към този момент бяхме твърдо решени да си купим цикламена очна линия.

 huawei Личен списък / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Атмосферата в студиото предизвика даже самият Георги Русев да излезе от зоната си на комфорт с визията, която виждате на горния колаж: „ Заиграх се с кристали, които да придадат още повече искра и търсеното от мен огънче в излъчването. Визията е чиста и в същото време въздействаща, като тази на самия P50 Pocket. “

Докато гримираше своя модел, лицето ѝ бе осветено от ярки слъчеви лъчи, а това ни предизвика да го попитаме: „ За какво би трябвало да внимаваме, в случай че се гримираме за топъл и безоблачен ден като този и би трябвало да застанем пред камера навън? “

„ Препоръчвам ви да употребявате артикули със приблизително и леко покритие. Заложете на по-естествените нюанси. Непременно се гримирайте на естествена светлина, тъй като гримът, основан под изкуствено осветяване, сигурно няма да наподобява по същия метод на открито “, съобщи Георги. Благодарим за съвета!

 huawei Личен списък / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Ах, тази Алина Манова! Това, което тя сътвори в границите на събитието, не е просто грим, а спиращо дъха модерно изкуство.

„ Не обичам да приказвам за трендове. Те са забавни, само че за мен е значимо да имаш концепция и да я изразиш по метод, който е твой, който ти отива. Бъдете смели, в това число в това да следвате себе си, да заявите своята характерност, със стила, грима, аксесоарите, с всичко, с което разкривате самите вас пред света “, показа ни тя, до момента в който изкусно и напълно естествено вплиташе слушалките с кейс във формата на червило и изрично червен цвят – Huawei FreeBuds Lipstick.

 HUAWEI HUAWEI

Освен че се насладихме на творчеството на трима от най-хубавите гримьори у нас, отнесохме със себе си и скъпа храна за размисъл – гримът от дълго време не е единствено за разкрасяване и прикриване на несъвършенствата , с него можем да подчертаем характерността си и настроението си, да заявим позицията си.

А с цел да изразим всичко това, несъмнено, ни трябват подобаващи принадлежности . Както виждате на фотосите, точно с новия сгъваем Huawei P50 Pocket няма да се постанова да вършим взаимни отстъпки с качеството и най-сетне ще можем се покажем на света тъкмо такива, каквито сме, да изразим тъкмо това, което желаеме, и то по този начин, че целият свят да ни чуе!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР