СкандаУ боговете!, крещят феновете на рап дуото на техни участия.

...
СкандаУ боговете!, крещят феновете на рап дуото на техни участия.
Коментари Харесай

Момчетата, на които не им върви в любовта, но им се получава музиката

" СкандаУ боговете! ", крещят почитателите на рап дуото на техни участия. Можем да се съгласим единствено с допълнението, че са богове на драмата . " Чуждите усмивки " на Тото и " Катран " -ът на Лъчо за следващ път потвърдиха, че любовта и страданието продават. Дори в случай че приказваме за един род, който се свързва с много по-низки пристрастености...

" Спомен от рана " е най-новата ария на СкандаУ. Мелодичен аранжимент, ударен от товарния трен, цялостен със сърцераздирателни изповеди. Текстът освен е много, само че и е дело на Лъчо и Тото. И се замисляме какво отново ги е сполетяло клетите момчета, на които като че ли все не им върви в любовта, само че пък им се получава в музиката.
 Снимка 415895

" Чужди усмивки " стана една от най-слушаните песни на 2018 година Тогава любовното словоизлияние на Тото бе резултат от раздялата с дългогодишната му другарка Яна. И резултатът " всички прилики с действителни случки и лица не е инцидентен " не закъсня.

В " Спомен от рана " пък имаме непознат хол, в който тайнствената лирическа героиня е била гола. Категоричното обвиняване в невярност се добавя с наивното опрощение, че дамата евентуално е била в алкохолно замайване, когато си е легнала с непознат мъж.
 Снимка 415894

Безкрайни взаимни нападки кой крив и кой - прав. Словоизлиянието на Тото при започване на парчето ни връща лентата до " Чужди усмивки ", където той заключи, че точната формулировка за такива като него е " келеш ". Сега обаче виждаме другата страна на монетата - аз бях подобен, тъй като ти не беше по-различна.

Лъчо се включва във втория куплет, с цел да си каже и той каквото му е на душа. " А желаех да бъдеме Ин и Ян и над главите да чупиме питка ". Явно сватбените му проекти са претърпели неуспех, и то по същата причина, по която страда и Тото - алкохолът, който е съблякъл кандидат-булката му в непознат хол. За миг се замисляме дали момчетата от СкандаУ не тъжат по една и съща жена...

Не, драмата е друга - че без драма не става. Дори да не е отражение на това, което се случва сега в персоналния ти живот. Честно казано, избираме Лъчо и Тото да ни трогват с разкази за провалена обич, в сравнение с с изпълнени от смисъл рими за хайвери, арабии, мафии и кокаини.
 Снимка 415896

От " Спомен от рана " най-малко разбираме какво желае да ни каже лирическият воин - когато очакваш нещо от неправилния човек, няма по какъв начин да го намериш. Лъчо и Тото очевидно също са стигнали до това умозаключение, което им е помогнало да се извисят душевно и безусловно - в едно остаряло волво, над пусто поле и с помощта на образни резултати.

Не можем да отречем, че парчето си е искрено зарибяващо и основано с нужната доза професионализъм. Както споделят почитателите на СкандаУ в мненията под видеото, което има над 120 хиляди гледания за половин ден, Лъчо и Тото подвигнаха летвата високо със " Спомен от рана ". Надяваме се единствено идващият път да не се препънат в нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР