Скандално видео, заснето в общежитие на Уляновския институт по гражданска

...
Скандално видео, заснето в общежитие на Уляновския институт по гражданска
Коментари Харесай

Скандално еротично ВИДЕО показа как се забавляват бъдещите пилоти на Русия, когато не са в небето

Скандално видео, снимано в общежитие на Уляновския институт по гражданска авиация, взриви обществеността в Русия. На фрагментите, които се появиха в мрежата, бъдещите водачи танцуват на фона на парчето на Benny Benassi Satisfaction. Младите курсанти са единствено по долни гащи, а на главите си имат фуражки. Някои от тях носят вратовръзки, други кожени колани като тези в магазините за секс играчки. Операторът на клипа развежда феновете из стаите на общежитието и демонстрира палавите първокурсници, поклащащи предизвикателно тела в ритъма на музиката.





Авторите на скандалното видео означават, че клипът е основан с развлекателна цел и задачата му не да дискредитира или наскърбява.





Специална комисия в Уляновск към този момент е почнала инспекция по случая, заяви губернаторът на региона Сергей Морозов. Членовете на комисията ще дадат оценка освен на дейностите на самите курсанти, само че и на тези, които се занимават с възпитанието им в учебно заведение.





По думите на губернатора видеото е снимано през октомври предходната година, само че едвам в този момент е качено в интернет.

Морозов добави, че курсантите са в „ потрес и не могат да обяснят за какво са снимали кадрите”. Той е безапелационен, че клипът огромна засегнатост както за района, по този начин и за всички ветерани.

Ректорът на института Сергей Краснов даде обещание, че откакто всички условия към случая бъдат изяснени, ще бъдат подхванати съответните ограничения във връзка с курсантите, взели участие в еротичното видео. Той е безапелационен, че отговорните ще понесат сурови санкции.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР