Скандално решение взе Софийски градски съд и с това показа

...
Скандално решение взе Софийски градски съд и с това показа
Коментари Харесай

Срам и позор! Убиецът на Милен Цветков излиза от затвора след 4 години. Съдът не го намира за толкова виновен, че екзекутира журналиста


Скандално решение взе Софийски градски съд и с това сподели за следващ път в каква страна живеем. Окончателната присъда на Кристиан Николов е 9 години затвор. От нея обаче най-вероятно ще се приспаднат 2 години и половина, които е излежал в ареста дотук и в случай че има положително държание, ще му махнат още 2 години.

Така на процедура се получава същински скандал, тъй като явно килърът на Милен Цветков ще е още веднъж на независимост по-късно повече от 4 години. Толкова коства животът на един татко, възмущават се околните на журналиста.

Прокуратурата ще апелира тази присъда и ще желае удължаването й, само че е малко евентуално да реализира триумф, защото практиката демонстрира, че рядко се стига до удължение на присъда.

Според Софийски градски съд има смекчаващи виновността условия към убийството, което не се дефинира като съзнателно. Те са, че признава действието си и се разкайва. Освен това е с чисто правосъдно минало, което било доста значимо за съда.

Все отново обаче наподобява неуместно да се даде толкоз дребна присъда за човек, който по жесток метод извърши ликвидиране. На 20.04.2020 година Кристиан се вряза с автомобила си с над 100 км. в час в този на Милен Цветков и го умъртви съвсем на място.

Няма спирачен път, което е директно доказателство, че Кристиан не е желал да спре. Защитата обаче твърди, че задачата му не е била да убие някого, а да мине на алено. Той е ускорявал автомобила, приближавайки се към Милен.

По време на убийството Николов е бил крепко надрусан. За шофиране в нетрезво положение се дават 3 години затвор. Оказва се, че за ликвидиране тогава се дава едвам двойно, а точно 6 година

Българското правораздаване доближи ново дъно. Баща на две деца си отиде от този свят, а килърът му даже няма да лежи за дълго в пандиза, тъй като сподели, че сърцето му било чисто пред Господ и се разкайвал.

Източник: Dir.bg

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР