Скандалният клип, в който дете удря момче със специални образователни

...
Скандалният клип, в който дете удря момче със специални образователни
Коментари Харесай

Изключиха момичетата, замесени в побоя над съученик в Перник

Скандалният клип, в който дете удря момче със специфични просветителни потребности, взриви обществените мрежи. Днес всички институции бяха сезирани, а девойките, забъркани в побоя, са изключени от учебно заведение.
На фрагментите се вижда по какъв начин момиче атакува брутално с плесници момче на същата възраст. Лелята на битото дете първа популяризира видеото в обществените мрежи. Оказва се, че нападателите са били няколко. 

Потвърждава го и татко му, който преразказва случилото се през погледа на детето: " Попитах го: Защо са ти тези синини? Отговори: Тате, ударих се в дирек. Бях на работа. Класната му ми се обади и ми сподели, че има клип за мен и че е пребит от момиче. Идваше ми да се разплача. Призна си. Каза, че три момчета и три девойки са му налетели и почнали да го бият. Не е могъл да се отбрани по никакъв метод ", описа бащата на битото момче. 

По думите на бащата синът му към този момент се усеща по-добре. Бърза беше и реакцията на институциите - девойките са изключени от учебно заведение. Кметът на Перник Станислав Владимиров също даде обещание подпомагане и поддръжка. 

" Всички институции са сезирани, ще има доста бързи дейности, тъй като няма по какъв начин да проявим каквато и да е толерантност към това, което видяхме. Днес се видях и с момчето, и с неговия татко. Радващото е, че в неговия клас той е доста добре признат. Поведението на девойките е неприемливо ", съобщи той.

Бивша директорка на учебно заведение в Перник е майката на агресивното момиче.  

" Не е нападателна, обикновено се държи с другите деца, с възрастните ", сподели чичото на биячката пред.

Видеото беше съществена тематика и на жителите на Перник. С нападнатото дете към този момент работят психолози.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР