Скандалният журналист Пиърс Морган нанесе нов удар срещу кралското семейство.

...
Скандалният журналист Пиърс Морган нанесе нов удар срещу кралското семейство.
Коментари Харесай

Дали са били те? Скандалното разкритие за Кейт Мидълтън и крал Чарлз, което може да промени всичко

Скандалният публицист Пиърс Морган нанесе нов удар против кралското семейство. Във вчерашното си предаване британецът разкри кои са двамата членове на кралското семейство, които са изразили терзания по отношение на цвета на кожата на сина на Хари и Меган преди да се роди.

Оказва се, че имената им са упоменати по простъпка в датското копие на новата биографична книга  “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival. ”

Според Морган крал Чарлз и Кейт Мидълтън са кралските особи, които са имали терзания, че Арчи ще се роди с тъмна кожа.

 Кейт Мидълтън принц Чарлз Getty

Авторът на книгата, Омид Скоби, твърди, че Меган Маркъл е написала писмо до Чарлз, в което показва кои тъкмо са двамата членове на кралското семейство, които са водили диалог за цвета на кожата на Арчи.

Във финалния вид на книгата, Скоби не показва тези две имена поради законови спънки.

Оказва се, че в датското издание на книгата имената не са редактирани и излиза наяве кои са хората, които са имали терзанията.

58-годишният Морган изясни на феновете си, че " въпреки да не има вяра, че кралското семейство е предписание расистки мнения ", има вяра, че сънародниците му имат правото да получат тази информация, до която в началото са съумели да се допрян единствено няколко индивида от друга страна.

 хари меган уилям кейт Getty

" Щом датчаните могат да влязат в книжарница, да си вземат книгата и да видят кои са имената на тези хора, за какво да не можем и ние, британците, които действително устояваме кралското семейство и метода му на живот. "

Все още не е доказано дали това в действителност са имената, написани в книгата и дали има нещо правилно в слуха, че самите Кейт Мидълтън и крал Чарлз са отправили расистки мнения по адрес на Арчи.

Всичко стартира през 2021-ва година и скандалното изявление, което Меган даде пред Опра Уинфри.

Тогава Меган разкри пред Опра, че е получавала ужасно доста расистки намеци по време на живота си в Англия.  Но това, което е тормозило херцогинята най-вече, е " терзанието " на някои членове на кралското семейство, обвързвано с бременността на Меган и " с какъв цвят на кожата ще се роди синът ѝ Арчи ".

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

" През месеците, в които бях бременна, непрекъснато имахме диалози за това по какъв начин детето ни няма да бъде предпазено, че няма да му бъде даде купа, както имаше и загрижени диалози за това какъв брой ли ще бъде тъмна кожата му, когато се роди ", показа Меган. " Тези диалози са били водени с Хари, той ми сподели за тях, а аз не можех да допускам, че в действителност се водят такива диалози за детето ни. "

Тогава по този начин и не стана ясно кои съответни членове на кралското семейство са били " загрижени " за цвета на кожата на Арчи, защото Меган и Хари не пожелаха да разкрият тази детайлност.

" Ще бъде извънредно тежък удар за тях, в случай че го създадем ",  сподели принц Хари.
 Пет завладяващи разкрития, които ни дава книгата  Пет завладяващи разкрития, които ни дава книгата  Пет завладяващи разкрития, които ни дава книгата  Пет завладяващи разкрития, които ни дава книгата
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР