Скандалният гримьор Валентин Кулагин има връзка с млад богаташ. Фавиол

...
Скандалният гримьор Валентин Кулагин има връзка с млад богаташ. Фавиол
Коментари Харесай

Кулагин забърса бивш на Диона

Скандалният гримьор Валентин Кулагин има връзка с млад паралия. Фавиол Сафери е някогашен на рапърката Денислава Сашова - Диона. Lupa.bg научи, че от няколко месеца майсторът на четките има алъш-вериш с албанеца, прочут измежду по-младите като влогър - човек, който документира част от живота си във видеоклипове и ги качва в мрежата.


Двамата с Кулагин не се крият и постоянно излизат дружно под погледа на защитата на чужденеца, който обича да парадира със сериозните си финансови благоприятни условия. Албанецът постоянно пуска фотоси със силиконови мадами, само че никой от приятелите му не е чувал да има връзка с някоя от тях. Сефери показва забележителен стандарт на живот, даже автомобилът му е от супер скъпата английска марка „ Бентли”, през днешния ден благосъстоятелност на концерна „ Фолксваген”. Фавиол е притежател на наргиле бар в София, също така своя марка парфюм, който продава против 58 лв. броя. Валентин даже популяризира аромата на приятеля си със слогана - „ Ако желаете хората да се обръщат след вас, този парфюм е вашият аромат”.

25-годишният баровец също споделя рекламите на Кулагин и даже му дава гардовете си, с които хасковлията върви по всемирски празненства. На една от последните си появи в гримьорът цъфна с трима гавази, които се оказаха подчинени на Фавиол. Малко след гримьора се появи и албанецът, като се настани на същото сепаре тъкмо до звездата на „ ВИП Брадър”, видя кореспондент на Lupa.bg.
Татуираният Сефери нашумя около влогърските си видео пародии. Страницата му във фейсбук бързо натрупа стотина хиляди почитатели, които се забавляват с нелепите му майтапи и смешки. След като се прочу, мачото навлезе в дълбоките води на бизнеса и пусна личен парфюм.

Демонстриращият благоденствие чужденец се оказа главен спонсор на Валентин Куланин. Преди година роденият през 1993 година млад паралия имаше връзка с рапърката Диона, само че двамата не изкараха дълго дружно. В последния сезон на „ ВИП Брадър” Кулагин пък влезе в пикантен спор с музикантката. Топ гримьорът на няколко пъти я атакува намерено, че знаел доста от съкровените ѝ секрети, които научил точно от Фавиол.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР