Скандалният Джо Роган не случайно е скандален. След като създаде

...
Скандалният Джо Роган не случайно е скандален. След като създаде
Коментари Харесай

Роган сега пък забърка расистки скандал, но не го свалят от Spotify

Скандалният Джо Роган не инцидентно е абсурден. След като сътвори международна неразбория с дезинформация по въпросите за Covid-19, в този момент понесе обвинявания и поради скандални расистки изявления в шоуто му в. Всъщност става известно, че цялото добро име на Роган се основава на това – да подвига звук и пушилка, да разбунва духовете и... да събира аудитория. На това ние му споделяме сеир, само че в Америка си е живо шоу. Доказателството? Spotify осъзнава, че Роган влиза от скандал в скандал, само че не счита да смъква шоуто му от платформата.

Изпълнителният шеф Даниел Ек на Spotify разгласи, че осъжда расистките изявления на Джо Роган и други негови мнения, които са публично неприемливи, само че шоуто му в стрийм платформата ще остане.

Роган за повторно единствено за седмица сервира извинения на тези, които са се почувствали наранени за многократното потребление на, които в британския се смятат за извънредно обидни и расистки. Роган сподели, че монтажът му демонстрира, че употребява прилагателни в предаванията си през последните 12 години и включва образци по какъв начин той разисква потреблението им от цветнокожи и бели комици.

„ Въпреки че съдя това, което Джо сподели, желая да изясня нещо – нямам доверие, че заглушаването му, е отговор на обстановката “, сподели Ек с писмо, до което Ройтерс са имали достъп. Вместо това Ек уточни, че платформата не желае да бъде и счита, че по-добре е да се слагат граници за наличието на подкастите, в сравнение с да се отстраняват инакомислещите, тъй като те също имат публика.

Точно противоположното – Spotify ще отдели $100 милиона, с които да насърчи маргинализирани групи да основават потребно и настоящо наличие за платформата. Платформата ще създаде програмата и ще направи маркетинг на музика и аудио наличие за въпросните групи.

Джо Роган е прочут, че е коментатор на смесени бойни изкуства, че е изтъкнат песимист за коронавирус имунизациите и пандемията изобщо. Той е и неприкрит критик на всички, с които американското държавно управление, по думите му " управлява разпространяването на вируса ".

Известни музиканти, в това число Нийл Йънг и Джони Мичъл, заплашиха, че ще смъкват музиката си от Spotify в символ на митинг против дезинформацията, популяризирана от Роган за ковид. Заради този скандал от предходната седмица, платформата загуби над $2 милиарда от пазарната й стойност. Spotify съобщи, че ще добави рекомендация за наличието към всеки епизод с разискване на.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР