Скандални подробности изплуваха относно плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица и

...
Скандални подробности изплуваха относно плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица и
Коментари Харесай

Скандални разкрития: Новата изгора на Ицо Стоте манекенки била опасно близка с ветеран от крими хрониките!

Скандални детайлности изплуваха по отношение на плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица и прочие, и прочие Анна-Мария Чернева. Източници от ъндърграунд средите настояват, че новото гадже на бизнесмена Христо Сираков е била рисково близка с ветерана от кримихрониките Янко Ваташки-Лудия.
В подземните среди някогашната актриса от сериала „ София – Ден и нощ “ е известна с много пикантното си минало, като съгласно упорития слух Анна-Мария е била и ВИП компаньонка при небезизвестния Стоян Стоянов-Златния. Апропо, разследваният за сутеньорство и педофилия Стоян Златния и Янко Ваташки са близки другари, твърди в. " Галерия ".

Тези дни името на Анна-Мария много постоянно се загатваше около състезанието „ Мис Плеймейт 2017 “, в който тя участваше и завоюва второто място след Нора Недкова. Масовото мнение е, че не Нора, а Анна-Мария е заслужавала успеха. Покрай гостуването на моделката в кулинарно предаване дружно с Христо Сираков пък бе провъзгласена за годеницата на предприемача.

Ицо Стоте манекенки самичък даде мотив за това, като не скри големите си благосклонности към нея и й предложи брак в ефир. Анна-Мария, вярна на правилата си, не му отхвърли и медиите небрежно ги ожениха. По-късно се наложи смуглата хубавица да влиза в обяснителни режими по какъв начин няма връзка със Сираков и си има различен, сериозен другар. Запознати от светските среди обаче се кълнат, че са виждали Анна-Мария да интимничи с Повелителя на манекенките.

Вероятно, в случай че бе чувал слуховете към предишното й, Ицо Сираков щеше да се замисли, преди да й изиска ръката в ефир. За рисковите й връзки се заприказва още с присъединяване на Анна-Мария в тв реклама, където стана известна с прословутата имитация: „ Да пея?! И да пея са ме карали… “.

„ Защо не каже по какъв начин Янко Лудия я караше освен да пее, ами и да свири, и по какъв начин се гавриха с нея “, спомнят си анонимни източници. По думите им, тя е била интимна другарка с Ваташки , който нееднократно е провел брутални оргии.

Пак в подземните среди се приказва, че Анна-Мария е имала алъш-вериш със сводницата Вера Дзънгова, гадже на Стоян Златния . Преди няколко години Вера бе задържана с обвиняване за присъединяване в незаконна група с ВИП компаньонки. Сред девойките на повикване имало именити манекенки, няколко фолк певици и всемирски бръмчалки. Все отново, няма публична информация дали името на Анна-Мария Чернева е участвало в каталога на Стоян Златния .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР