Скандална точка е включена в дневния ред на заседанието на

...
Скандална точка е включена в дневния ред на заседанието на
Коментари Харесай

SOS! Кабинетът приема конвенция за признаване на третия пол, зрее огромен скандал с Патриотите

Скандална точка е включена в дневния ред на съвещанието на Министерски съвет за на следващия ден, научи Епицентър.БГ. Като точка 6 е включен "Проект на решение за предложение до Народното събрание за одобрение на Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение, подписана на 24 април 2016 година "
Става въпрос за така наречен Истанбулска спогодба, която е подписана от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева в тогавашното ѝ качество на министър на правораздаването, с която в действителност се признава третия пол и се вменява в дълг на децата да се соъбразяват с това.
На концепцията за ратификация изрично се опълчи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който прикани за необятен публичен спор по тематиката.
В свое изявление, отново преди Нова година, правосъдният министър Цецка Цачева увери, че утвърждението на конвенцията няма да докара до признание на гей-браковете.
В края на ноември заместник-министърът на правораздаването Десислава Ахладова разгласи, че България е "на прага " да ратифицира документа.
На специфична среща в Министерство на правосъдието, Ахладова е уверила шефа на Европейския институт за равнопоставеност на половете Вергиния Лангбак, че опцията за използването на Истанбулската спогодба в целия Европейски съюз ще е измежду целите на българското председателство на общността.
Според Вътрешна македонска революционна организация, които излязоха с нарочна декларация против ратификацията на конвенцията, "под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие „ Конвенция на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение “, известна като Истанбулска Конвенция, се постановат образователни стратегии за проучване на хомосексуализъм и травестизъм и се основава опция за налагане на еднополови „ бракове “. "
Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване изрично се противопоставяме на утвърждението на този документ. Под заглавие за домашното принуждение Конвенцията постанова образователни стратегии за проучване на „ нестереотипни функции на пола “ като хомосексуализъм и травестизъм. Тя съдържа редица скандални текстове, атакуващи такива основополагащи категории за българите, като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно изповедание и други учебни заведения ще подлежат на наказания, в случай че не разрешават на момчетата, които се разпознават с женския пол, да употребяват тоалетните и баните на девойки и назад. Войводите акцентират, че Словакия е спряла всяко придвижване за ратификация след остра дискусия. След опит да бъде тихомълком гласувана разгорещени диспути се разгарят и в Хърватия, която също отхвърля Истанбулската спогодба. Същото се случва и в Латвия. Унгария изрично и дефинитивно е отказала ратификация.
Така че не сме единствено ние единствени - цяла Източна Европа е „ взривена “ от Истанбулската спогодба, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР