Скандализирани сме от присъствието на руския посланик на тържествата по

...
Скандализирани сме от присъствието на руския посланик на тържествата по
Коментари Харесай

СДС: Скандализирани сме от присъствието на Митрофанова в Пловдив

Скандализирани сме от наличието на съветския дипломат на тържествата във връзка Съединението в Пловдив. Това декларират от Съюз на демократичните сили в своя позиция до медиите.

 

„ Редно ли е дипломат на страна – агресор, която избива почтени хора и се пробва да блокира естествения живот в Европа посредством газов рекет, да стои зад българския президент?! “, акцентират от Съюз на демократичните сили.

 

„ Присъствието на съветския дипломат е знак. Той демонстрира, че макар изгонването през последните години на значително съветски дипломати и заканите за закриването на посолството им у нас, няма да правят отстъпка по никакъв метод и ще продължат опитите си за завръщане на България под крилото на Кремъл “, се споделя още в позицията на партията, ръководена от Румен Христов.

 

Присъствието на Митрофанова е необичайно, поради ролята на Русия и нейната гневна опозиция против българското Съединение, показват от Съюз на демократичните сили.

„ Фактът, че съветският дипломат се появи на това събитие, слага значими въпроси: дали това е акт на опрощение за дейностите на Русия преди 137 години, дали е непознаване на историята, отричането й в интервала на Царска Русия, или е ясна поръчка, че Кремъл няма елементарно да пусне България от „ братската “ си прегръдка?, декларират още от Съюз на демократичните сили.

 

„ Не имаме вяра да е опрощение и искане на амнистия, тъй като това не е в стила на имперската грандомания на Кремъл. Едва ли Митрофанова не е осведомена и с съветската опозиция срещу българското Съединение. Остава разновидността, че ние към момента сме прекомерно значима цел за Русия, че тя и нейната „ пета колона “ няма да се откажат от опитите да ни държат в тяхната орбита и зависимости, тъй като залогът за завръщането на България под нейно въздействие е огромен “, е записано в позицията, която обръща внимание на наличието на Митрофанова в Пловдив.

 

„ Затова борбата у нас още веднъж е сред Запада и Изтока, сред Европа и Евразия, сред цивилизационния избор и опитите на мрежите на Държавна сигурност и „ петата колона “ за завой към Кремъл.Битка, която не е преставала през последните 33 години, и решителното стълкновение следва! “, се показва в позицията на Съюз на демократичните сили в умозаключение.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР