Скандалите през последните дни са целенасочена стратегия, която цели дестабилизация

...
Скандалите през последните дни са целенасочена стратегия, която цели дестабилизация
Коментари Харесай

Гешев: Скандалите през последните дни целят дестабилизиране на страната и предсрочни избори

Скандалите през последните дни са целенасочена тактика, която цели дестабилизация в страната. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на съвещание на правната комисия в Народно събрание.

Обвинител №1 засяга записа, за който се твърди, че е с премиера Бойко Борисов и проявителите се през днешния ден фотоси от спалната на министър-председателя. Борисов дефинира фотосите и записа като операция, като загатна, че задачата е да се стигне до служебно държавно управление.
Борисов: Снимките са операция, да ме бяха снимали гол до малко момче Геостратегически планове били причина за офанзивата, министър председателят непосредствено упрекна президента
Да се получи политическа настройка, която устройва обвинения Васил Божков, подсъдимите Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев. Тази настройка ще им прави работа за законодателни промени и заличаване на българската прокуратура. Това е крайната цел, която минава през нов политически план, нова настройка, която правеше и подсъдимият Цветан Василев, разгласи основният прокурор. “, сподели Гешев, представен от БГНЕС.
Прокуратурата ревизира записа, за който се твърди, че е с Бойко Борисов Превърнахме записването с телефони в народен спорт, сподели основният прокурор Иван Гешев
Обвинител №1 уточни, че няма да разяснява истинността на материалите, само че беше безапелационен се цели нов политически план и добави, че сходни опити са правени и от Цветан Василев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР