Скандалите около сексуалния живот на скандалния ни премиер Кирил Петков

...
Скандалите около сексуалния живот на скандалния ни премиер Кирил Петков
Коментари Харесай

Виктор Димчев за гей аферата на Просто Киро: Не ме притеснява сексуалният живот на премиера, а настаняването на цели семейства във властта 

Скандалите към половия живот на скандалния ни министър председател Кирил Петков са единствено капка не в морето, а в океана от проблеми, в който клетата ни страна постепенно, само че несъмнено се дави.

Такова мнение изрази Виктор Димчев след следващия гаф, сътворен от харвардския аферист, който разбуни обществените мрежи, само че не и послушните медии.

Припомняме, че във вторник вечер виртуалното пространство пламна, откакто наблюдателни консуматори на Facebook видяха, че министър-председателят преглежда приложение за гей чатове. Това стана ясно от фотоси, качени на профила на Петков. Там бе споделен пост на зам.-шефа на Европейската комисия Валдис Домбровскис. Постът е във връзка решението на Организацията за икономическо съдействие и развиване да стартира полемика за присъединение на България.

Скрийншотът на поста обаче издаде, че министър-председателят на България явно употребява най-голямото приложение за " Grindr ".

" Голяма драма с Кирил Петков!

Ползвал бил едно елитно (и скъпо) приложение за гей запознанства. От него получил линк към известна обществена мрежа. Отворил, направил скрийншот и се похвалил. Когато схванал, че е позволил персонална информация в споделената похвала, незабавно я изтрил.

Моментално беше изработен на мармалад в нашето невъздържано общество.

Значително по-сериозните проблеми от дискретния живот на премиера са раздутите бюджетни разноски върху към момента негласувания бюджет, завоите във външната политика и чувството, че страната няма обединен управнически екип, безотговорното харчене и обещаване на безвъзмездни благини, ръководството на публичните запаси от близки другари без надзор, настаняването на цели фамилии във властта и край нейните хранилки.

Не ме тормози половия живот на премиера, а обществените му изяви и премеждия ", разяснява следващия скандал към харвардския ни министър председател Виктор Димчев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР