Скандален случай на летище София. Министърът на вътрешните работи Валентин

...
Скандален случай на летище София. Министърът на вътрешните работи Валентин
Коментари Харесай

Проверяват случая с пътниците, минали без паспортна проверка на Летище София

Скандален случай на летище София. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е назначил инспекция на Гранична полиция, поради пасажери от полет от Париж, които влезнали в страната ни, без да бъдат тествани на летище София. На 20 март, откакто самолетът кацнал, станало ясно, че в кабинките за инспекция нямало гранични чиновници.

Около 40 пасажери не са били тествани от българските контролни органи. Ще бъдат разпитани очевидци и ще бъдат прегледани записите от камерите на летището, сподели още министър Радев.

Той не разяснява дали ще изиска оставката на началника на Гранична полиция, само че съобщи, че си изяснява случая с пропуски в работата на чиновниците от летището.
Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Има инспекция, разпоредил съм го, очаквам резултатите, да не скачам преди огъня, преди случилото. Ще ревизира тъкмо какво е станало, тъй като това е притеснително, цялостен аероплан. То един от тях да мине е рисково, представете си повече хора. Аз се надявам, че не се стигнало до това, само че това е казус.  Проверяват за дисциплинарни нарушавания чиновници от летище София Проверяват за дисциплинарни нарушавания чиновници от летище София
Със заповед на шефа на Групово дело “Гранична полиция “ е формирана инспекция за дисциплинарни нарушавания на чиновници от Граничен контролно-пропусквателен пункт Аерогара София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР