Триумф на партията на италианския премиер Джорджа Мелони. На Апенините

...
Триумф на партията на италианския премиер Джорджа Мелони. На Апенините
Коментари Харесай

Как Европа подкрепи крайната десница

Триумф на партията на италианския министър председател Джорджа Мелони. На Апенините крайнодесните " Италиански братя " завоюваха най-вече гласове.



В Белгия крайнодясната " Фламс беланг " е победител на изборите. Заради изборните резултати белгийският министър председател Александър де Кро подаде оставка. Партията му остава сред пето и шесто място.



Историческа победа и за Австрийската партия на свободата, която завоюва изборите в страната. За крайната десница са дали своят вот 25,5 % от гласоподавателите. Крайнодясната " Алтернатива за Германия " е втора немска политическа мощ. Социалдемократическата партия на канцлера Олаф Шолц е трета.

" За нас това е доста горчив избирателен резултат. Нашите поздравления отиват за Християндемократите, спечелилият на изборите довечера. Естествено благодарим на гласоподавателите, които ни гласоподаваха доверие, само че ние няма да се опитваме да търсим дребните триумфи, тъй като за нас това е тежко проваляне. Нашето заричане, че ще се върнем ", съобщи Кевин Кюнерт, ген. секретар на Социалдемократическа партия.

" Много добър резултат, ние сме по-силни от партията на канцлера, постигнахме голямо победа, другите изгубиха. Предизборната акция беше сложна, за това сме удовлетворени, че постигнахме доста постоянен резултат ", съобщи Беатрикс декор Щорх, зам. ръководител на " Алтернатива за Германия ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР