Скандалджията Конър Макгрегър бе изваден от бойната карта за събитието

...
Скандалджията Конър Макгрегър бе изваден от бойната карта за събитието
Коментари Харесай

Извадиха Конър Макгрегър от UFC 219

Скандалджията Конър Макгрегър бе изваден от бойната карта за събитието UFC 219, разгласи президентът на Асоциацията на боксовите комисии (ABC) Майк Мазули.

След грозния случай в Bellator 187 през миналия уикенд, в който Конър Макгрегър влезе във физическа разпра с рефера Марк Годард и други публични лица в клетката на Bellator, от UFC постановиха наказване на своя войник. Организацията изтегли Макгрегър от идното събитие UFC 219, което ще се организира на 30-ти декември в Лас Вегас.
 Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едвам не се сби с рефера @@@

Новината, че Макгрегър ще вземе присъединяване в бойната карта на 30 декември не беше обществено притежание преди понеделник следобяд, когато Мазули разгласи това. Макгрегър към този момент повече от година не се е бил в клетката на UFC. През това време той стана татко, а по-късно взе участие в боксовата среща с Флойд Мейуедър-младши. В последните няколко седмици се появиха клюки, че той ще се завърне в клетката, с цел да се изправи против краткотрайния първенец в лека категория Тони Фъргюсън, само че точна дата за тази среща по този начин и не беше оповестена.
 Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едвам не се сби с рефера @@@

Сега Макгрегър може да отсъства от UFC за много нескончаем интервал от време. Ирландецът може да получи наказване както от UFC, по този начин и от Атлетическата комисия на Невада. Майк Мазули съобщи, че ще бъде задоволен, в случай че Макгрегър получи справедливо наказване за неприемливото си държание.

" Истината е, че Макгрегър се държа непрофесионално, неуважително и в никакви условия това не е задоволително за мен. Не ми пука дали той или някой различен скача в клетката, един експерт не би постъпил по този начин. Г-н Макгрегър не е по-голям от света на смесените бойни изкуства. Няколко мениджъри от UFC се свързаха с мен в границите на два часа след случая. Те ми споделиха, че това е недопустимо и считат да създадат нещо по въпроса. Те ме осведомиха, че той е трябвало да бъде в бойната карта за събитието на UFC на 30-ти декември, само че това в този момент няма да се случи ", съобщи Мазули.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР