Димитър Рачков изкарва достатъчно пари от телевизионните си ангажименти, затова

...
Димитър Рачков изкарва достатъчно пари от телевизионните си ангажименти, затова
Коментари Харесай

Рачков спря със сватбите

Димитър Рачков изкарва задоволително пари от телевизионните си задължения, по тази причина е спрял да върви по частни празненства.

Преди десетилетие комикът дружно с някогашната си Мария Игнатова или Васил Василев-Зуека кръстосваха страната надлъж и простор, с цел да забавляват гостите на сватби, кръщенето, откриването на нови заведения. 

" Само помен за 40 дни от гибелта не съм водил ", майтапи се тъмно Рачков. За него тези участия са към този момент отминал стадий, въпреки и до момента домакини да го изкушават със съществено възнаграждение. Преди десетилетие той поддържаше твърда цена от 7 бона за два часа говорене на смехории, след това я усили двойно, само че искащи да го видят онлайн все не липсваха.

Сега обаче Рачков приема да води сватби и кръщенета единствено на познати, на които може да се довери, и където знае, че ще се забавлява. Затова и се отзовава на една-две предложения годишно. За лична женитба пък при обичания водещ на България и дума не може да става. Откакто се раздели с младата Анита, той не се е показвал обществено с друга дама. 

Хора към него пробват да заблуждават медиите, че надали не е във връзка със сладкарка, с която бе засечен преди година на вечеря в известно заведения в морския курорт Лозенец. Тогава се появиха изявления, че той е траял напред след следващото любовно отчаяние, само че те се оказаха неистина.

Сладкарката изчезна от медийното пространство, толкоз бързо, колкото се появи, до момента в който Анита към този момент е омъжена жена. В скорошно изявление тя съобщи уверено, че съгласно нея до някогашния й няма жена. Преди да разгласи романса си с младата русокоска Рачков също дълго време бе самичък. 

Причината-травматичната разлъка с Мария Игнатова, с която се трансфораха в обичаната двойка на България. Макар че се кълняха колкото се обичат по малкия екран, двамата по този начин и не стигнаха до брак. През 2017 година артистът самичък разгласи в преднамерено известие, че към този момент няма нищо общо с водещата, която ще продължим да гледаме в " Един за различен ", написа " Минаха години ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР