Скандалът с известния затворник Будимир Куйович доведе до освобождаването на

...
Скандалът с известния затворник Будимир Куйович доведе до освобождаването на
Коментари Харесай

Куйович успя да освободи шефа на софийския затвор

Скандалът с известния пандизчия Будимир Куйович докара до освобождението на шефа на софийския затвор Десислав Трайков. Министърът на правораздаването Данаил Кирилов е освободил от служба началника, който подава оставката си поради абсурда с стартирането в отпуск на наказания за наркотрафик черногорец.

В петък Десислав Трайков сподели, че е подал оставка и чака да разбере дали министърът е на мнение, че носи виновност за случая.

Будимир Куйович бе заловен от полицията да кара с подправена португалска шофьорска брошура по автомагистрала " Тракия " на път за морето. Той е бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие в Казичене, където работел като озеленител, защото към този момент е на по-лек режим.

Черногорецът бе една от главните аргументи през 2008 година тогавашният вътрешен министър Румен Петков да подаде оставка. Наркотрафикантът твърдеше, че е плащал на вътрешния министър и на тогавашния основен секретар ген. Валентин Петров.

Черногорецът бе дефинитивно наказан на 16 години за наркотрафик през 2010 година Миналата година той изиска да бъде предварително освободен от пандиза, само че съдът му отхвърли.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР