Скандалът с евтините апартаменти на хора от властта може да

...
Скандалът с евтините апартаменти на хора от властта може да
Коментари Харесай

Ще има ли сериозни политически последици след „Апартамент гейт” ?

Скандалът с евтините жилища на хора от властта може да има съществени политически последствия, съгласно вицепремиера Томислав Дончев. Той прикани Цветан Цветанов да даде повече информация за връзките му със строителната компания. А Елена Йончева от Българска социалистическа партия изиска Цветанов да се отдръпна от политиката.

За първи път от ГЕРБ желаеха Цветан Цветанов да проговори за връзките с компанията Артекс, от която е купил на ниска цена първокласното си жилище. Пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев сподели, че е редно Цветанов да даде повече информация, в това число във връзка с последния упрек - връзки с компанията, проверявана ли е, за какво е проверявана, връзка или липса на връзка сред едното и другото.

В коментара на Томислав Дончев се споделя още, че абсурдът с жилищата има капацитет да нанесе вреди, изключително в предизборна обстановка, и това би могло да провокира по-неприятен политически резонанс, който да заплаши държавното управление.
Славчо Велков: Цветанов ще би трябвало да подаде оставка, когато се върне от Съединени американски щати Атаката против него е другарски огън, счита досегашният народен представител от Българска социалистическа партия
В предаването " Тази неделя " някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков разкри, че Цветанов е изпратил сигнал до столичната община инспекция на " Артекс ", само че единствено четири дни по-късно е сключил договорката за жилището.

Българска социалистическа партия приканиха Цветан Цветанов да се отдръпна от политиката.
Българска социалистическа партия желае Цветанов да напусне политиката поради лобистки закони Това разгласи Елена Йончева на ексклузивен брифинг на „ Позитано ” 20
„ Ние настояваме освен за оставка на цц, а и неговото овакантяване на политика. Проблемът е освен жилищата на властта с лобистските закони, които се одобряват са 72 % от всички закони Г-н Борисов би трябвало да разяснява отчета на Европейски Съюз в който се споделя, че 2/3 от сигналите за съмнителни покупко-продажби на видни политически персони не се разследват”, сподели Елена Йончева.

Според водача на НФСБ - Валери Симеонов, обвиняването към Цветан Цветанов е неаргументирано и никой не може да му държи сметка за имотна договорка.

Междувременно във Facebook беше основана група за четене на псалм 91- религиозният текст, изписан върху фасадата на кооперацията, в която Цветан Цветанов има апартамент, само че никой не пристигна пред блока в столичния квартал „ Изток”. Хората обаче си вършат селфита за обществените мрежи пред постройката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР