Скандалът с алкохолното шофиране на Белослава вдигна завесата и около

...
Скандалът с алкохолното шофиране на Белослава вдигна завесата и около
Коментари Харесай

Адекватна ли е: Белослава отказа развод на мъжа си, който се въргаля с друга!

Скандалът с алкохолното шофиране на Белослава подвигна завесата и към персоналния й живот. Преди това певицата се беше покрила за много време, което се дължи и на застоя в кариерата й. Никой не шумеше към нея и, несъмнено, бракът й също не представляваше интерес.

След ареста й обаче и разкритията, че е залитнала по бутилката, гръмна вестта за краха с мъжа й и това, че той си е намерил по-млада и атрактивна държанка. Класика...

Новината, че двамата са в бракоразвод обаче се оказа погрешна, тъй като Белослава отхвърля да разтрогне брака си с Евгени. Това обявиха близки до двамата източници, безапелационни, че бракоразвод няма да има. Освен в случай че самият Йонов не се запъне, само че и той май наподобява обезверен.

Е, за мъжа това не е нещо нетипично - множеството съпрузи хойкат при любовниците си, разтушват се, само че след това се прибират вкъщи и държат да им е комфортно, умерено, безгрижен... С дамите обаче е друго и е необичайно, че жена като Белослава се помирява с ролята на покорна и търпяща женица.

" Приятели я питат дали е съответна, за какво ще търпи това?! Нима я е боязън да остане без мъж, или...?! Значи някой си, който и да било, ще си вее гащите и ще се въргаля с друга, а ти ще го чакаш и ще му готвиш?! Това е безумно ", разясняват източниците.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР