Скандалът около зеления сертификат няма да се окаже повод за

...
Скандалът около зеления сертификат няма да се окаже повод за
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов: Трябва да се направи анализ на високата смъртност у нас

Скандалът към зеления документ няма да се окаже мотив за повреждане на обединението в Народното събрание. Това разгласи в студиото на „ Здравей, България " проф. Андрей Чорбанов от „ ИТН ".

„ Имаме виновна позиция пред обществото. От самото начало обявихме нашата безапелационна позиция, а тя е че сме срещу въвеждането на зелен документ в Народното събрание и държавната администрация. Документът би следвало да има обосновани правила, с цел да бъде въведен и най-много потвърдена успеваемост. Съмняваме се до каква степен тази мярка е ефикасна. Давам образец има зелен документ в обществена постройка, само че в градския превоз няма по какъв начин да има. Концентрацията на хора е в пъти по-голяма в автобуса, в сравнение с в магазин, да вземем за пример. Няма логичност ", счита проф. Чорбанов.

По думите му сравняването на парламент с мол не е вярно.

„ Смятаме, че зеленият документ, във формата, в която е сега, би трябвало да отпадне. Защо документът е за несъмнено време? Защо се дава документ за антитела, като Т-клетъчният е доста по-обективен? ", пита той.

Според него по-скоро би трябвало да се направи разбор на високата смъртност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР