Скандалът избухнал, след като емблематичният охранител и днешен местен политик

...
Скандалът избухнал, след като емблематичният охранител и днешен местен политик
Коментари Харесай

Общински съветник ступа шофьор, „засякъл“ лъскавото му Ауди в центъра на Айтос

Скандалът избухнал, откакто емблематичният охранител и сегашен локален политик непозволено опитал да изпревари колата пред него

Грозен екшън се е разиграл в центъра на Айтос, в основата на който е известният общинския консултант от Айтос Георги Янев, научи Флагман.бг. Наш четец е станал очевидец на цялата свада в региона на жп гарата в града.

Общинският консултант от Политическа партия " Бъдеще за родината " е бил зад кормилото на черно Ауди А8, когато непозволено е опитвал да изпревари колата пред него. В нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, на метри от Т-образното кръстовище, Янев направил рискова маневра, заставайки пред дразнещото го бяло Сузуки.

„ Местният политик, който има зад тила си няколко мандата и би трябвало да е образец за подражателство, препречи пътя на лидера на Сузукито. През целия град карах зад двете коли и гледах всичко пред мене. Янев два пъти опитваше да го изпревари в сектори, където не е позволено, беше рисковано - и за пешеходците. До жп гарата гонката към този момент ескалира. Шофьорът на черното Ауди спря и слезе от колата, беше дружно с още един мъж. Нападнаха другия лидер, започнаха да блъскат и приятелката му. Беше младо момче. Чуха се обиди, хули, псувни. Янев крещеше: „ Ще ти е*а майката “ и посегна да го рита на няколко пъти. Гардът, тъй като се дършеше като гард неговият сателит, също се включи в багра.  Изключително грозна сцена. Г-н Янев е рисков водач и неведнъж ние, жителите на Айтос, сме ставали очевидци на неговите джигитски прояви “, описа пред Флагман.бг нашият четец.

На видеото се вижда по какъв начин общинският консултант замахва с ритник към младото момче. Въпреки положителните спортни умения на Янев, сходно държание обаче не е по никакъв начин задоволително за представител на локалната власт.

Георги Янев е магистър инженер по обучение. С над 18-годишен управнически опит в юридически, търговски сдружения и нестопански сдружения, написа в офииалната му биография в уеб страницата на Общински съвет Айтос. Организатор е на спортни и благотворителни начинания. Освен общински консултант, Янев е и предприемач, притежател на хотелски комплекс Звезда в с. Съдиево. Безспорно е измежду най-разпознаваемите жители на общината.

Вижте видеото:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР