Скандал във Външно министерство – консулът ни в Хага беше

...
Скандал във Външно министерство – консулът ни в Хага беше
Коментари Харесай

Заради незаконна такса „Коронавирус“: Отзовават консула ни в Хага

Скандал във Външно министерство – консулът ни в Хага беше отзован поради такса „ корнавирус “! Свилен Иванов се връща в България, тъй като събирал по 5 евро от българските гости и по 10 – от чужденците.

В публично известие от Министерството на вътрешните работи подчертаха, че цените за консулски и административни услуги са написани в разпоредба и никой дипломатически чиновник няма право да желае различен вид такси.

Спрямо консул Иванов ще стартира дисциплинарка, пояснения ще дава и посланикът ни в Нидерландия Румен Александров. „ Това държание е изцяло несъвместимо с българската дипломатическа работа и не може да бъде толерирано по никакъв метод. Благодаря на всички чиновници на Министерство на външните работи, които непрекъснато са разполагаем на българските жители във всички точки на света “, разяснява външният министър Екатерина Захариева, представена от своя пресцентър.

Недължимо платени такси се връщат по искане на заинтригуваната страна, разясниха от Външно.

Свилен Иванов е посланик от кариерата, работил е в дирекции " Сътрудничество и развиване " и Организация на обединените нации в министерството. bTV го търси за коментар по случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР