Скандал в парламента предизвикаха думите на Валери Симеонов, който нарече

...
Скандал в парламента предизвикаха думите на Валери Симеонов, който нарече
Коментари Харесай

Симеонов нарече Нинова политическата Анита Мейзер

Скандал в Народното събрание провокираха думите на Валери Симеонов, който назова водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова "политическата Анита Мейзер ".

Той сподели това по време на дебатите по вота на съмнение към кабинета за неуспех в битката с корупцията „ Борисов “.

"Това, което правите сега, е следващата свинска опашка, с която унищожавате всичко крепко в Българска социалистическа партия. И вместо в една българска Тереза Мей, вие се превръщате в една политическа Анита Мейзер ", обърна се Симеонов към Нинова.

Той съобщи, че вотът е "жалък, подправен и позорен " за политиката.

"Страх ви е от загуба на политически хрумвания, обърна се той към левицата. Искате избор, за който си измисляте причините 10 дни преди този момент ", обърна се той към социалистите и съобщи, че днешните диспути нямат необикновен смисъл.

"Недопустим език и груби обиди. Но има една хубава мисъл - не би трябвало да се обиждаш, когато приказва интелигентен човек, в случай че когато приказва малоумен за какво въобще да се обиждаш ", съобщи Нинова.

В отговор от Българска социалистическа партия желаеха наказване за вицепремиера поради обидните квалификации към водача им.

"Качествата на Нинова ще се правят оценка от българския гласоподавател, а партията на Симеонов мъчно може да бъде открита с микроскоп ", сподели Валери Жаблянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР