Скандал след скандал буни присъствието на Богомил Грозев в общинската

...
Скандал след скандал буни присъствието на Богомил Грозев в общинската
Коментари Харесай

Богомил Грозев с мераци за общинско жилище - slava.bg

Скандал след скандал буни наличието на Богомил Грозев в общинската администрация на Пловдив. Откакто някогашният водещ на новините по Нова телевизия направи внезапен завой в кариерата си, напусна ефира на медията и стана началник на „ Старинен Пловдив “, името му нонстоп изплува в кавги на локално равнище.

Най-пресният скандал е отпреди дни, когато стана ясно, че Грозев е подал документи за общинско жилище, а сега се водел на практика безприютен. След като от пловдивски уебсайт пуснаха вест, че Богомил щял да живее в първокласен апартамент в нова кооперация в Града на тепетата, която сега се довършвала, някогашният тв водещ отхвърли тази информация и съобщи, че нямам нищо общо с първокласната постройка.

Думите му бяха доказани и от кмета на Пловдив Здравко Димитров, само че и двамата не отхвърлиха, че Грозев е претендент за общинско жилище и сега очаквал утвърждение. Запитан къде живее сега, ексновинарят изясни, че нощувал на благосклонност при свои другари и познати от Пловдив, които го приютили с гостолюбие. Кметът на града също отхвърли общината да поемала нощувките на водещия, който се спасявал в обстановката самичък.

Припомняме, че Богомил стана шеф на „ Старинен Пловдив “ през февруари. Проста сметка демонстрира, че повече от 7 месеца той спи по къщите на хората, а каква е повода да не му се дават пари за наем, не излиза наяве. Според формалната информация заплатата на Грозев на новата му позиция е малко повече от 1000 лв.. Сумата е в пъти по-ниска от парите, които вземаше в Нова тв. Колегите му към момента не разбирали каква е била изгодата да напусне медията, където беше едно от знаковите лица на новинарската емисия, с цел да се изявява като общинар.

„ Сигурно се готви за по-сериозна политическа кариера. Но все се забърква в някакви персонални каши. Като се има поради по какъв начин подведе тъста си Антон Радичков с ипотека и заем “, разясняват познати на Грозев, който бе женен за дъщерята на артиста, от която има наследник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР