Скандал се заформи след церемонията за Спортист на годината в

...
Скандал се заформи след церемонията за Спортист на годината в
Коментари Харесай

Родна легенда определи церемонията за Спортист на годината като порнография!

Скандал се заформи след церемонията за Спортист на годината в България, научи БЛИЦ. Престижното отличие беше извоювано справедливо от биатлониста Владимир Илиев. Топ 3 допълниха Ивет Лалова и Григор Димитров, а отвън челната десетка остана Радослава Мавродиева. Опитната атлетка, която през март завоюва европейската купа в тласкането на гюле в Глазгоу беше "забравена " от публицистите в България.

В последните часове във "Фейсбук " се популяризира обявата на треньора в СКЛА Локомотив (Пловдив) Ивайло Русенов, която провокира сериозна полемика. Той написа следното: "Минаха премиите за Спортист на България. Това момиче, благи публицисти, се споделя Радослава Мавродиева. Тя е европейска шампионка на гюле в зала - Глазгоу 2019. Дори не беше определена в Топ 10 за тази година. Та въпроса ми е: Имате ли визия какъв брой страни вземат участие на европейските шампионати, каква е конкуренцията в леката атлетика и по какъв начин се става европейски първенец в лека атлетика? Изключвам няколкото публицисти, които пишат и се интересуват от атлетиката ", написа Русенов, недоумяващ от обстоятелството, че Мавродиева е отвън Топ 10 за Спортист на България.

"Браво, Иве! Ако знаеш на мен какъв брой неща ми се желае да напиша по тематиката, само че знам, че ще ме изядат ", разяснява Ива Пранджева към въпросната обява.

Легендарната Йорданка Благоева също се включва: "Ради заслужава. Всичко е по*нография! Особено някои фотоси от тържеството... ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР