Скандал разтърси футбола ни след мача между Черно море и

...
Скандал разтърси футбола ни след мача между Черно море и
Коментари Харесай

В Славия се оплакват от бой във Варна

Скандал раздруса футбола ни след мача сред Черно море и Славия (0:0) от програмата на четвъртия кръг на efbet Лига. Двата тима направиха недодялан мач, а напрежението е ескалирало в тунела.
 Футболист на Черно море се изгаври с почитателите на ЦСКА
Президентът на " белите " Венцеслав Стефанов упрекна ръководителя на борда на шефовете на Черно море - Ерджан Шабан, че е блъснал футболиста Емил Виячки, а представители на домакините са нахлули в съблекалнята на Славия след мача.

" Този Ерджан, шеф ли е, какъв е, персонално е блъснал Виячки, дърпал е админа. Просто безсрамие! Просто извънредно държание!

Час и половина тимът не може да напусне стадиона. Грозни, грозни подиуми. Не мога да схвана по какъв начин е възможно в съблекалните да влизат външни лица и да малтретират футболистите. Къде е полицията? Как може такова нещо? Такива ексцесии в никакъв случай не са се случвали ", съобщи Стефанов пред bTV.

От Черно море също разясниха сцените от петък вечерта, като отхвърлиха думите на Стефанов.

Според варненци футболистите на Славия са отговорни, като са предизвикали почитателите и са нападнали възрастния админ на тима.

" Бой не е имало ", безапелационни са варненци, които също имат своите искания към гостуващия отбор и съдийството.

" Със сигурност не се е играло повече от 16 до 18 минути на полувреме. Всичко друго - търкаляне и лягане. Изпълняват фаул по 3-4 минути. Съдията даде 10 картона и написа, единствено това какъв брой минути е... Имах възприятието, че написа " Под Игото ", трета част ", сподели след мача треньорът Илиан Илиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР