Скандал между бивши политически партньори избухна в парламента. Тъкмо да си

...
Скандал между бивши политически партньори избухна в парламента.
Тъкмо да си
Коментари Харесай

Лена заплашила с SMS депутата Радостин Василев: „Ще почакам и ще си изчезнал!“ 


Скандал сред някогашни политически сътрудници избухна в Народното събрание.

„ Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще изчакам и ще си липсващ “, този СМС, изпратен му от Лена Бориславова, изчете от парламентарната естрада депутатът Радостин Василев, а след това добави в коментар: „ Така ли изчезна и Алексей Петров “, и взриви залата.

Началото на абсурда бе поставено от точно от Радостин Василев, самостоятелният депутат и някогашен член на Има Такъв Народ и по-късно на Политическа партия, който отпарламентарната естрада сподели следното

„ Мирослав Иванов – съхранявал съм го една година да взимам връзки по негови изявления, тъй като знам какво му е на това момче. Та, той да излиза на парламентарната естрада и да ми приказва за морал? Той, Лена Бориславова и Кирил Петков унищожиха морала в политиката по най-безобразния метод “ .

„ Рогоносецът беше зам.-председател на Народното събрание, тъй като по парапетите е била неговата настояща другарка, да не кажа… “, продължи Василев, само че микрофонът му бе мигновено спрян от зам.-председателката на Народното събрание, която водеше пленарното съвещания – Росица Кирова от ГЕРБ.

„ Ама за какво ми спирате микрофона “, яростно попита Василев.

„ Прекъсвайте ги тези хора, които излизат и ми приказват на мен за морал. Те нямат право да приказват на мен за морал. Тях ги няма към този момент тук, тъй като предадоха целия български народ “, яростно сподели Василев и слезе от трибуната.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР