Ситуацията в Шанхай е спокойна и няма паника. Учебните занятия

...
Ситуацията в Шанхай е спокойна и няма паника. Учебните занятия
Коментари Харесай

Преподавател в Шанхай: Ситуацията е спокойна, няма паника

Ситуацията в Шанхай е спокойна и няма суматоха. Учебните занятия в езиковите центрове стартират идната седмица от 10 февруари. По неофициални данни, университетите ще стартират от 1 март. Това сподели доктор Димитър Владиков, учител в университета " Джаотонг " и в Българското учебно заведение в Шанхай, в директно включване за " Сутрешния блок ".

Д-р Димитър Владиков, учител в университета " Джаотонг " и в Българското учебно заведение в Шанхай: Много умерено се живее сега. Вчера излизах до някои от огромните молове. Те към този момент са отворени, само че не работят в цялостен потенциал. Не всички заведения за хранене и магазини работят, само че някои към този момент са отворени.
Задължително е да се върви с маски и на всички места има инспекции за ковид посредством мерене на температура, сподели той.

Все още фитнесите са затворени както и местата, където може да се събират хората.
Д-р Димитър Владиков: За мен това е малко необичайно с редуцирането на полетите, тъй като при влизането на летището вие имате инспекция дали сте болен, или не. Дори да я пропуснете, има втора, която е на гейтовете, когато изхвърчат самолетите. Вие минавате две инспекции и няма по какъв начин да се качите на борда на самолетите, в случай че сте болен.
Целия диалог вижте във видеото.
Още по тематиката Китайският ковид
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР