Ситуацията в националния отбор не е добра и ще е

...
Ситуацията в националния отбор не е добра и ще е
Коментари Харесай

Сръбският селекционер на националите: Ситуацията в отбора не е добра

Ситуацията в националния тим не е добра и ще е нужно време, с цел да я подобрим. Това разгласи назначеният неотдавна сръбски селекционер на държавния ни футболен отбор Младен Кръстаич пред Българска национална телевизия.

" Един или два мача няма да са ни задоволителни. Сигурен съм, че хората от футболния съюз ще ни дадат опция да представим нашите хрумвания за бъдещето на националния тим ", сподели още сърбинът.

Според Кръстаич приоритет пред тима би трябвало да е да резервира мястото си в Лигата на нациите, преди да мисли за класиране на огромен конгрес.

" И на по-големи тимове се е случвало да не вземат участие на огромно състезание. Нормално е хората да чакат да се класираме още следващата година. От първостепенно значение е да си запазим мястото в Лигата на нациите. Точките ни не са задоволителни. Мачовете с Гибралтар и Северна Македония би трябвало да ни оказват помощ да изградим гръбнака, който да нападна международното състезание ", добави той.

Сърбинът обаче държи в състава да има единствено стимулирани футболисти, които да изградят ядрото на отбора.

" Когато сме тук или в Сърбия, гледаме всички играчи, които могат да попаднат в тима. Българското и сръбското първенства са на едно равнище. Тук 4-5 тима са в конкуренция за първото място, в Сърбия са единствено два. Някои тимове залагат на чужденци, което ще попречва работата ни. България постоянно е имала огромни звезди, само че в този момент, за жалост, няма - сподели Кръстаич. - Но една звезда не прави тима. Имаме опитни състезатели и много млади гении. Искам стимулирани патриоти, които копнеят да са част от тима. При мен всички стартират от нулата. Трябва да създадем добра атмосфера и футболистите да се усещат горди, че играят в националния тим ".

Кръстаич съобщи, че в течение с разногласията сред Борислав Михайлов и Димитър Бербатов към президентския пост на БФС.

" Наясно съм със обстановката. Михайлов беше капитан в генерацията ви от 1994 година Бербатов също беше класен футболист. Той към момента е доста млад и занапред ще получи опция за изява. Борислав Михайлов работи доста добре - сподели той. - В Сърбия имаше сходен случай. Опозицията искаше да смъкна президента на централата. Това, което желая да кажа за България е, че би трябвало да сме обединени ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР