Ситуацията в Държавата Израел остава изключително напрегната, поради което съветваме

...
Ситуацията в Държавата Израел остава изключително напрегната, поради което съветваме
Коментари Харесай

МВнР с тревожна информация за ситуацията в Израел

Ситуацията в Държавата Израел остава извънредно напрегната, заради което съветваме българските жители да се въздържат от пътувания в Израел. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи /МВнР/.

Отново призоваваме българските жители, намиращи се в страната, да се записват в посолството, без значение дали желаят да изоставен Израел неотложно или нямат такива планове.

Припомняме, че посолството на Република България в Тел Авив актуализира всекидневно база данни с имената на българските жители, които търсят метод да изоставен Израел. За момента няма плануван полет, който българската страна да изпрати особено за извеждане на български жители от Израел. В тази връзка, съветваме сънародниците ни, които желаят да изоставен страната, да потърсят опция да създадат това посредством комерсиалните полети, които не престават да оперират от летище Бен Гурион до разнообразни точки в Европа, в това число България. Към момента Израел може да бъде изоставен и посредством пристанището в Хайфа.

В случай че българската страна провежда нов полет за български жители, приоритет при уведомяването им ще продължи да бъде даван на краткосрочно пребиваващи, медицински и филантропични случаи, майки с дребни деца и хора, живеещи в доста рискови райони (южните елементи на Израел).

Отправяме молба към жителите, в тази извънредно сложна обстановка, да запазят успокоение и правилно да осведомят за статуса си в Израел и аргументите за престояване в страната.

Министерство на външните работи и посолството в Тел Авив са разполагаем при потребност от в допълнение подпомагане, в границите на опциите си. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР