Ситуацията със зимната обстановка в София е овладяна, екипите работят

...
Ситуацията със зимната обстановка в София е овладяна, екипите работят
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Зимата в София е овладяна. В четвъртък ще представим зам.-кметовете

Ситуацията със зимната конюнктура в София е овладяна, екипите работят непрекъснато. Имаше извънредно добър синхрон сред Столичен инспекторат, районни кметове, спешна помощ и пожарната.


Това съобщи кметът на столицата Васил Терзиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Основните пътни артерии са почистени, напредва доста работата и в кварталите, сподели още Василев. Предстои среща през актуалната седмица, на която да се проучва реакцията и дейностите на службите през миналите два дни и да се подхващат съответни дейности при бъдещи изключителни обстановки.

Кметът изрази вяра в четвъртък да се отпуши работата на Столичен общински съвет.

Разговорите не престават на всички равнища, с цел да се отпушат нещата. Разбирам нетърпението на софиянци да видят всичко работещо, за всички нас е значимо работата да върви. До края на седмица ще представим назначените хора, плюс номинациите, сподели още Васил Терзиев по отношение на бъдещите си заместници.

Целта ни е да проведем договаряния с всички, които имат предпочитание да приказват за политики, за бюджет и за метода, по който те да бъдат осъществени, добави Василев. Той посочи, че към момента не е имал среща единствено с ГЕРБ и с общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР