Ситуацията със заложници в Тенеси завършва с убити братя, 4 полицаи и ранени жертви

...
КЛАРКСИВЪЛ, Тенеси (AP) — Ситуация със заложници в жилищен комплекс
Коментари Харесай

КЛАРКСИВЪЛ, Тенеси (AP) — Ситуация със заложници в жилищен комплекс в Тенеси избухна в стрелба рано в сряда, когато полицията влезе в резиденцията след часове безпокойство, оставяйки двама братя барикадирани вътре мъртви и ранявайки четирима полицаи и заложника, съобщиха властите.

Епизодът започна във вторник следобед, когато полицейското управление в Кларксвил изпълни заповеди за арест в жилищния комплекс по утежняващи обвинения за кражба с взлом на двамата братя, според предварителната информация, предоставена от Бюрото за разследване на Тенеси. Не се казва конкретно чия стрелба е ударила ранените или убитите.

Братята, 31-годишният Брандън Грийн и 33-годишният Леонард Грийн, след това се барикадираха в апартамент със заложника , стимулирайки няколко часа преговори с полицията в Кларксвил, се казва в изявлението на TBI.

Поне един от братята е стрелял няколко пъти по полицаи по време на епизода, съобщи полицейското управление в Кларксвил чрез Facebook.

< p>Бюрото каза, че ситуацията ескалира, когато полицаи влязоха в апартамента и избухна стрелба малко след 12:30 сутринта, когато братята Грийн бяха убити. Раните на четиримата полицаи не се считат за животозастрашаващи.

Изявлението на TBI не идентифицира заложника или предоставя подробности за тежестта на раните им.

Бюрото разследва стрелба, която е стандартна в случаите, когато полицията използва смъртоносна сила. Констатациите ще бъдат споделени с прокурор, за да реши дали използването на сила е било в съответствие с държавния закон.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР