Ситуацията с Васил Драганов ескалира много грозно! Ще се изразя

...
Ситуацията с Васил Драганов ескалира много грозно! Ще се изразя
Коментари Харесай

Като в турски сериал: Проговори и мъжът до Андреа - бившата на Васил Драганов

" Ситуацията с Васил Драганов ескалира доста грозно! Ще се изразя по-брутално - не считам, че би трябвало да си вадим кирливите ризи пред децата. " Това сподели за " България Днес " столичният ресторантьор Борислав Манов - новият фаворит на Андреа Андреева, някогашната половинка на артиста Васил Драганов.

Тези дни той се изясни обществено в обич на журналистката.

Обичам те, обич моя, време беше ", даде воля на страстите си Манов в социалката на Андреа.

Досега някогашната брачна партньорка на звездата от " Комиците " пазеше самоличността на новия мъж до себе си. Единствено пред вестника Борислав Манов повдигна завесата над техните връзки. Той посочи, че до момента не е желал да се намесва в спора сред избраницата си и някогашния й брачен партньор в името на техните деца, на своя наследник и на бебето, която чакат през юни с Андреа, написа Novini.bg.

" Нормално е Васил Драганов да реагира по този начин, тъй като е уязвената страна в тази ситуация. Но подобен е животът ", счита новият обичан на някогашната Българска национална телевизия кореспондентка. Манов акцентира, че не желае да дава отговор на героя от " Столичани допълнително " по същия метод. За първи път ресторантьорът проговори и за дъщеричката, на която скоро ще даде живот обичаната му жена.

" Когато двама души се обичат, изтъквам Андреа, няма нищо по-логично от това да основат живот ", уверен е Борислав Манов.

Любимият на експоловинката на комика обаче не пожела да разяснява думите на Андреа, че против колата на Манов е имало нахлуване, както и че Драганов се заканил с физическа кавга против противника си.

" Тези недоволства ги има в Пето РПУ, най-добре да видите там защо става въпрос ", предложи Манов.

Той отхвърли казаното по негов адрес от артиста, че е " квартален кебапчия ".

" Софиянец съм, учих актьорско майсторство три години. Тръгнах си обаче от НАТФИЗ, не желаех да изучавам, просто взех решение, че не ми е там мястото. В момента съм в ресторантьорския бизнес. Бил съм началник на строителна компания и технолог в произвеждане на бои и лакове ", разказа професионалната си кариера мъжът до Андреа Андреева.

Борислав добави, че ръководителят на неговия клас в НАТФИЗ - проф. Енчо Халачев, " доста го увещавал " да не се отказва от актьорското занятие.

" С починалия проф. Халачев доста диалози сме имали на тази тематика, само че реших, че това не е моят път. Има задоволително положителни артисти и без мен в България ", счита ресторантьорът.

Борислав Манов отхвърли и казаното от Васил Драганов, че самият артист го срещнал със брачната половинка си.

" С тях имаме от години общи познати ", твърди той.

Мъжът, изместил Васил Драганов от сърцето на брачната половинка му, призна още, че " не не поддържа никакви връзки с децата им към този миг ". " Но няма смисъл да намесваме децата ", добави той.

Новият фаворит на журналистката избра да не даде прецизен отговор на въпроса по кое време ще узаконят връзката си с Андреа.

" Всичко ще пристигна с времето си ", сподели той.

Борислав Манов не скри, че е имал оферти и проекти за артистични изяви, само че към този момент ги е оставил настрана. " Може би някой ден и на тях ще им пристигна времето ", допуска новият сътрудник на Андреа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР