Ситуацията с трите свалени през последните дни неидентифицирани летящи обекта

...
Ситуацията с трите свалени през последните дни неидентифицирани летящи обекта
Коментари Харесай

Сноудън: Глупостите със свалените летящи обекти отвличат вниманието от взривовете на Северен поток

Ситуацията с трите свалени през последните дни неидентифицирани летящи обекта в Северна Америка има за цел да отклони вниманието на публицистите от следствието на експлозията на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ". Такава оценка изрази в Туитър през вчерашния ден Едуард Сноудън, някогашен чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати, оповестява ТАСС.
„ Иска ми се да са извънземни, само че не са извънземни “, написа Сноудън, разяснявайки обстановката със свалените балони и неидентифицираните летящи обекти в Съединени американски щати и Канада. Според него „ суматохата е провокирана по неестествен път “ и има за цел „ да подсигурява, че на репортерите, занимаващи се с въпросите на националната сигурност, е предоставено да проверяват нелепостите с въздушните балони, а не бюджета или гърмежите (като „ Северен поток “) “.

Американският проверяващ публицист Сиймур Хърш съобщи на 8 февруари в своя публикация, цитирайки осведомен източник, че взривните устройства под съветските газопроводи са били сложени през юни 2022 година под прикритието на ученията BALTOPS от водолази на Военноморски сили на Съединени американски щати благодарение на норвежки експерти. По сведения на Хърш решението за осъществяване на интервенцията е взето от президента на Съединени американски щати Джо Байдън след деветмесечни полемики с представители на администрацията, занимаващи се с въпросите на националната сигурност. Ръководителят на пресслужбата на Съвета за национална сигурност на Белия дом Адриен Уотсън в отговор на питане на ТАСС назова изложената от Хърш версия „ съвършена лъжа и цялостна небивалица “.
Миналата седмица Обединеното командване на въздушно-космическата защита на Северна Америка записва три „ неидентифицирани обекта “, два от които бяха свалени от американските военни в националното въздушно пространство и още един над територията на Канада, показва ТАСС. Беше маркирано, че и трите обекта са доста по-малки от китайския балон, намират се на по-ниска надморска височина и външно не наподобяват на него. Последният от тях беше погубен на 12 февруари над езерото Хурон на границата сред Съединените щати и Канада, а останките му евентуално са паднали в канадски териториални води.
Източник: ТАСС

Следвайте " Гласове " в
14 Фев 2023114 Фев 20236714 Фев 202399714 Фев 202351214 Фев 202390914 Фев 2023362Коментарирукола Z14 Фев 2023 9:05ч.
Те ся и китайците намерили НЛО в небетието си и щели да го смъкват... циркове от хиляда и една нощ
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР