Ситуацията с разрушаването на Каховската водноелектрическа централа трябва да бъде

...
Ситуацията с разрушаването на Каховската водноелектрическа централа трябва да бъде
Коментари Харесай

Захарова: Ситуацията с Каховската ВЕЦ трябва да стане обект на световно разследване

Ситуацията с разрушаването на Каховската водноелектрическа централа би трябвало да бъде обект на международно изследване и следствие, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова по радиостанция Sputnik.

„ Естествено, това към този момент не е тематиката на деня и не е тематиката на седмицата, тя към този момент е вписана в историческия подтекст – това, което се случи през вчерашния ден в Каховската водноелектрическа централа. Това в действителност би трябвало да бъде обект на международно изследване, проучване и следствие ", сподели още Захарова.

" Реакцията на Запада е 100% предсказуема във всички сходни обстановки. Това е безпределно предпочитание да се упреква Русия за всичко, което се случва, без значение дали в действителност се е случило или е плод на въображението ". Освен това реакцията на груповия Запад " постоянно ще бъде такава ", добави Захарова.

Тя изясни това като част от информационно-психологическата война и „ безкрайното обвързване на всичко отрицателно, което се случва вътре в западните страни, отвън и по периметъра, с нашата страна, с цел да се поддържа истерично отношение измежду личното население към обстановката към Русия, в Русия като цяло и така нататък "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР