Ситуацията на Илон Мъск ни показва, че колкото и да

...
Ситуацията на Илон Мъск ни показва, че колкото и да
Коментари Харесай

Как Мъск разгневи NASA


Ситуацията на Илон Мъск ни демонстрира, че колкото и да е прочут и авторитетен някого, постоянно ще се откри някой, който да го " затапи ".

Тази седмица стана ясно, че не какъв да е, а NASA, стартира следствие на SapceX и Boeing, поради решението на Мъск да подръпне от джойнт с канабис по време на подкаст предаването на Джо Роган.

 Как държанието на Илон Мъск се отразява на Tesla
Убива ли държанието на Илон Мъск Tesla

Цигарата с марихуана преля чашата за някои хора

Въпреки че марихуаната е легална в щата Калифорния, където се състоя изявлението, жестът на Мъск притегли много отрицателни мнения от най-различни страни.

Boeing е главен сътрудник на SpaceX и наподобява на хората от NASA не им се е понравило шефът да подръпва марихуана в случай, че се занимава със строенето на галактически кораби.

 Тунелът на Мъск е подготвен и скоро ще бъде отворен
Тунелът на Мъск е подготвен и скоро ще бъде отворен

Ето по какъв начин наподобява

Проверките на NASA няма да засягат техническите процеси в Boeing и компанията на Мъск, а ще засегне културните правила и в двете компании, разпоредбите по отношение на използването на наркотични субстанции, работното време и методите на мениджмънт, които се ползват.

 Най-трудната година в кариерата на Мъск
Най-трудната година в кариерата на Мъск

И най-хубавите минават през неприятни интервали

SpaceX има съществени партньорски връзки с NASA и би било в действителност пагубно за бизнеса на Мъск, в случай че те се влошат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР