Ситуацията ескалира не само на бойното поле, но и в

...
Ситуацията ескалира не само на бойното поле, но и в
Коментари Харесай

The Cube: Реакции в социалните мрежи след взрива на Кримския мост

Ситуацията ескалира освен на бойното поле, само че и в обществените мрежи. След гърмежа на Кримския мост и изстреляните ракети тази заран в Киев, подправените вести в обществените мрежи се популяризират с изключителна скорост. 

От вести, че Зеленски е откаран в бункер в Полша до евакуация на западните посолства и офанзива от страна на беларусите. Дезинформацията още веднъж се употребява интензивно като оръжие. 

На фона на хибридната война обаче, доста по-страшни са сраженията на терен. Една от реакциите, пристигнали от съветска страна, е тази на Дмитрий Медведев. Според него политическият режим в Украйна би трябвало да бъде свален, а случилото се сутринта в Киев той назова: 

„ Първи епизод, предстоят още. “

Реакция пристигна и от западните водачи. Генералният секретар на Организация на обединените нации и министър председателят на Италия Роберта Мецола осъдиха остро атаките от тази заран. Те написаха, че случилото се е закононарушение, за което Русия би трябвало да бъде държана отговорна – „ Европа няма да не помни “. 

А по какъв начин украинците резервират опозиция на мозъка? Потребители на обществените мрежите съпоставят съпротивата им с тази на иранските дами. 

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР