Ситуацията е безпрецедентна и съвместяването на президентски с парламентарни избори,

...
Ситуацията е безпрецедентна и съвместяването на президентски с парламентарни избори,
Коментари Харесай

ДБ още мисли как да реши уравнението на изборите

Ситуацията е невиждана и съвместяването на президентски с парламентарни избори, двете уравнения би трябвало да се решат дружно . Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в утринния блок на Българска национална телевизия.

По думите му групировката би трябвало да откри метод да извърши своята неповторима функционалност и задача да концентрират опълчването против корупцията и да изградят в Народното събрание демократично болшинство. Властта би трябвало да бъде по този начин разпределена, че никой да няма огромна мощ в разпределението на управляващите , настоя Иванов.

Според него задача на Демократична България на изборите е тактически въпрос по какъв начин да стигнат най-хубавата позиция, с цел да изпълнят ролята на сдържаща мощ. Спекулации да се разясняват няма никакъв смисъл и когато имаме подготвеност да обявим кандидат-президентската си двойка ще ги обявим, увери Христо Иванов.

Той настоя, че би трябвало да се избегне обстановката, в която има голям брой лидерски планове, кандидат-спасители , които да заменят Бойко, Царя или Доган. Ситуацията е комплицирана и ние имаме проблем с времето, а и с всички други запаси, уточни Христо Иванов.
 Летящ старт за Петков и Василев засече Галъп
Летящ старт за Петков и Василев засече Галъп

Взимат електорат на Демократична България и Има Такъв Народ, само че интерес имат и последователи на Българска социалистическа партия и ГЕРБ

Той гледа с вяра и положително към политическия план " Продължаваме промяната " на двамата някогашни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Едни красиви думи, които не е ясно по какъв начин ще се осъществят, прекомерно малко акцент върху отчетността и нашата задача е да подсигуряваме ясната отговорност, разяснява Христо Иванов.

Той желае да види съответна стратегия от политическия план, другояче " дяволът се крие в детайлите ". Не очаквайте ние да превърнем тяхното решение да не се явим дружно на изборите в точка за опълчване и офанзива, акцентира Христо Иванов.

Демократична България би трябвало да бъде гласа на дързостта. Христо Иванов разяснява и пропуснатия късмет от Има Такъв Народ да сформира държавно управление в миналия парламент . " Някои да счита, че може да постави едни котки в чувала, а след това се оказа, че когато се постанова да се търси разграничаване от един човек, потвърден като имитатор, може би бяхме прави. Такъв човек не може да бъде министър председател ", уточни Христо Иванов, визирайки Петър Илиев.
анкета
Какво очаквате от служебно държавно управление №2?
Да провежда почтени избори Да спре повишението на цените Да продължи следствията Да стигнем американците Нищо не чакам, сготвям се за Виденова зима
Да провежда почтени избори

Да спре повишението на цените

Да продължи следствията

Да стигнем американците

Нищо не чакам, сготвям се за Виденова зима

Той счита, че идващото ръководство ще се случи, като редом ще се образува ръководството в Германия и в България . Трябва да дадем вяра на хората, че не просто ще има едно друго ръководство, а друго на логиката, на технологията, на отговорността пред обществото и ще бъде готово с ясни и програмни задължения за развиването на страната, безапелационен бе Христо Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР