Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще излезе днес на корта

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще излезе днес на корта
Коментари Харесай

Григор Димитров - Хуберт Хуркач 4:4

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще излезе през днешния ден на корта против международния номер 8 Хуберт Хуркач в осминафинален мач на " Ролан Гарос ".

Добрата вест е, че Гришо и Хуркач ще излязат на втория по величина корт " Сюзан Ленглен ", който има преносим покрив и срещата им няма да бъде прекъсвана поради дъжд, в случай че още веднъж над Париж завали в днешния ден.

Двубоят е четвърти в програмата, която стартира в 12:00 часа българско време. Предвидено е срещата сред Гришо и Хуркач да започва не преди 19:00 часа българско време, само че има опция тя да се забави.

Преди мача на Димитров и Хуркач ще се играят дуелите Олга Данилович - Маркета Вондроушова, Стефанос Циципас - Матео Арналди, Клара Таусон - Онс Жабер.

Димитров и Хуркач ще играят за първи четвъртфинал на " Ролан Гарос ". До този миг нито един от двамата тенисисти не е достигал до тази фаза на конкуренцията.

В директните дуели българинът има съществено преимущество, като е спечелил петте си мача от пет срещи.
 Макар и след много усложнения Григор Димитров довърши започнатото против Бергс
Макар и след много усложнения Григор Димитров довърши започнатото против Бергс

Българинът още веднъж е на 1/8-финал в Париж
Сортирай

преди 57 секунди
4:4
За първи път от началото на мача Григор взе две точки при начален удар на поляка, само че това не попрече на Хуби още веднъж да изравни резултата в първия сет.

Последно обновяване в 20:06 ч. на 02.06

преди 6 минути
4:3
Димитров изигра най-силния си сервис гейм от началото на мача, в който блесна с две отлични отигравания и взе подаването си на 0.

преди 9 минути
3:3
За трети следващ път от началото на мача Хуркач загуби единствено точка при собствен сервис и ново тъждество в геймовете.

преди 13 минути
3:2
Този път Гришо бе много по-убедителен при собствен начален удар и още веднъж има задатък в резлтата след пет изиграни гейма.

преди 15 минути
2:2
Полякът още веднъж не срещна компликации, когато сервираше и изравни резултата в първия сет.

преди 20 минути
2:1
Българинът изостана с 15:40 на собствен сервис, само че прояви самообладание и съумя да завоюва идващите четири точки и задържа подаването си.

преди 27 минути
1:1
Геймът стартира с печеливш ретур от форхенд на Гришо, само че Хуркач не загуби точка повече и завоюва сервис гейма си без усложнения.

преди 30 минути
1:0
Григор небрежно поведе с 40:0, само че загуби идващите три разигравния и се стигна до тъждество. Последваха две неточности на поляка от форхенд и международният №10 задържа подаването си. 

Последно обновяване в 19:37 ч. на 02.06

преди 39 минути
Жребият е хвърлен!
Григор Димитров ще сервира в първия гейм на срещата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР