Системно задигат кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас,

...
Системно задигат кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас,
Коментари Харесай

БЕЗБОЖНИЦИ: Циганка краде дарения за болно дете, помага й охранител

Системно отмъкват кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас, което е с детска церебрална парализа. Кутията е сложена в едно от плажните заведения в морския град.

За интервенция в Съединени американски щати на фамилията на детето са нужни към 150 000 лв.. Те се събират в 20 кутии, ситуирани на разнообразни места в града, демонстрира Нова телевизия.

Преди към две седмици обаче управлението на заведението открива, че средствата в тяхната такава понижава. "Тогава разбрахме, че сериозна сума липсва. Първата ни реакция беше да се свържем с родителите на Цвети и да попитаме дали вероятно по някакъв метод не са изпразвали кутията. След като разбрахме, че не са те усетихме, че би трябвало да се направи някакво вътрешно следствие. Направихме такова и в границите на два дни установихме какво тъкмо се е случило”, изясни Манол Тодоров.

Оказва се, че всяка вечер жена от ромски генезис изпразва касичката, като оставя доста дребна сума със съдействието на охранителя на бара. Двамата са задържани. Открадната сума е в размер на 500 лв..

Бащата на момиченцето Владимир Байлов недоумява по какъв начин някой ще посегне на пари за лекуване на дете. "Като разбрах за това нещо ми стана неловко. Трябват ни още 3-4 хиляди лв. и сме готови”, изясни той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР