Системно обират кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас,

...
Системно обират кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас,
Коментари Харесай

Брутални подробности за наглата кражба на дарения от Бургас

Системно обират кутия за дарения на 5-годишно момиченце от Бургас, което е с детска церебрална парализа. Тя е сложена в плажно заведение в морския град.

За интервенция в Съединени американски щати на фамилията й са нужни към 150 000 лв.. Те се събират в 20 кутии, ситуирани на разнообразни места в града. Преди към две седмици обаче управлението на заведението открива, че средствата в тяхната кутия понижават.

„ Тогава разбрахме, че сериозна сума липсва. Първата ни реакция беше да се свържем с родителите на Цвети и да попитаме дали вероятно по някакъв метод не са изпразвали кутията. След като разбрахме, че не са те, усетихме, че би трябвало да се направи някакво вътрешно следствие. Така, в границите на два дни, установихме какво тъкмо се е случило”, изясни Манол Тодоров.

Оказва се, че всяка вечер жена от ромски генезис съвсем изпразва касичката със съдействието на охранителя на бара. Двамата са задържани. А открадната сума е в размер на 500 лв..

Бащата на момиченцето Владимир Байлов недоумява по какъв начин някой ще посегне на пари за лекуване на дете. „ Като разбрах за това нещо ми стана неловко. Трябват ни още 3-4 хиляди лв. и сме готови”, изясни той.

Дарител е декларирал предпочитание да даде на фамилията изчезнала сума за лекуването на момиченцето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР