Системите за противовъздушна отбрана са засекли 19 украински БПЛА над

...
Системите за противовъздушна отбрана са засекли 19 украински БПЛА над
Коментари Харесай

19 украински дрона атакуваха Крим през нощта frognews.bg

„ Системите за противовъздушна защита са засекли 19 украински БПЛА над Черно море и територията на Република Крим и по един над териториите на Курска, Белгородска и Орловска области “, споделиха от министерството.

Областите Белгород и Курск граничат с източна Украйна, до момента в който Орел е по-близо до столицата. Крим беше цел на Украйна по време на съветската атака, само че офанзивите там в последно време се ускориха, защото Киев даде обещание да си върне Черноморския полуостров, който Москва анексира през 2014 година На 25 август Русия заяви, че е свалила 42 дрона над Крим.

Михаил Развожаев, подкрепяният от Русия губернатор на Севастопол, отхвърли, че няколко безпилотни летателни апарата са били унищожени в региона на най-големия град в Крим, където се намира съветският черноморски флот. „ Да, противовъздушната защита работи, само че в зоната на Крим “, сподели той в Telegram, имайки поради останалата част от полуострова, която се ръководи настрана от града. „ В Севастопол всички служби са в подготвеност, следи се въздушната конюнктура. Олег Крючков, консултант на назначения от Москва губернатор на Крим Сергей Аксьонов, сподели в Telegram: „ Молим всички кримчани да запазят успокоение.

„ Ако чуете звуци от прелитащ дрон или системи за противовъздушна защита, отдалечете се от прозорците. Официалната информация ще пристигна по-късно. „ Ако намерите останките от БПЛА, свален от противовъздушна защита или партерен от електронна война, апелирам, свържете се със специфични служби или горещи линии “.Източник: БГНЕСУкрайна Русия Крим Противовъздушна отбрана дронове

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР