Сирийски военни източници съобщиха, че Израел е нанесъл масиран удар

...
Сирийски военни източници съобщиха, че Израел е нанесъл масиран удар
Коментари Харесай

Отново ракетни удари на Израел в Сирия

Сирийски военни източници оповестиха, че Израел е нанесъл масиран удар против Дамаск по въздух и земя с ракети, съобщи БГНЕС по информация РИА Новости.
Израел е удостоверил, че прави удари по ирански цели в Сирия, съгласно информация на Агенция Франс Прес.
Израелските военни са декларирали, че правят удари по иранското поделение Ал-Кудс в Сирия, откакто са обезвредили ракета, изстреляна от сирийска територия няколко часа по-рано. Системите за противовъздушна защита на страната са обезвредили ракета, изстреляна от Сирия, откакто Дамаск упрекна Израел, че прави въздушни набези на юг от страната.
Израел даде обещание да спре основния си зложелател Иран да укрепи военното си състояние в прилежаща Сирия. Страната извърши стотици въздушни удари там против иранските военни цели и оръжейните доставки на подкрепяната от Техеран " Хизбула ", ливанската шиитска милиция.
Руската войска заяви, че сирийските военновъздушни сили са унищожили седем израелски ракети, откакто четири F-16 на еврейската страна " са изстреляли ракети в сирийска територия ".
Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи пред кореспонденти: " Имаме непрекъсната политика - удар по иранските укрепления в Сирия и пострадване на всеки, който се опита да ни нарани. "
Междувременно джихадисти убиха 10 миротворци от Чад и раниха минимум 25 души в нахлуване на лагер на Организация на обединените нации в северната част Мали, един от най-смъртоносните удари против задачата на Организация на обединените нации в западноафриканската страна. " Ал Кайда " в ислямския Магреб (AQIM) пое отговорността за нападението, заявявайки, че то е " в отговор " на визитата в Чад на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, съгласно мавританската осведомителна организация Ал-Акбар, получаваща постоянно изказвания от джихадистката група.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР