Сипвайте кафето, защото хороскопът на Марица е тук. Успешен ден! ОВЕН Денят

...
Сипвайте кафето, защото хороскопът на Марица е тук. Успешен ден!
ОВЕН
Денят
Коментари Харесай

Перфектен ден за две зодии, съдбовни решения за други

Сипвайте кафето, тъй като хороскопът на " Марица " е тук. Успешен ден!

ОВЕН

Денят е подобаващ за значими срещи. Без значение какво ще обсъждате, ще бъдете изслушвани деликатно, разбирани вярно и подкрепяни. Ще получите късмет да измененията към по-добро връзките, които са напрегнати в последно време. Някои от вас да чакат сантиментални изненади.

ТЕЛЕЦ

Запазете хладнокръвие и не се поддавайте на провокации през днешния ден. Това ще ви помогне да избегнете разногласия и напрегнати моменти в общуването. През първата половина на деня сигурно няма да е допустимо умерено да се обсъждате значими въпроси, по тази причина е по-добре да отложите сходни диалози за по-късно.

БЛИЗНАЦИ

Денят е съвършен за решение на въпроси свързани с пари. Тук можете да разчитате на интуицията си. Покупките ви ще бъдат сполучливи и няма значение дали сте ги възнамерявали авансово или сте взели решение в последния миг. Ще се забележи и въздействието на позитивните трендове в областта на персоналните връзки.

РАК

Хубав ден. Не всичко ще се окаже тъкмо както сте очаквали, само че нуждата от смяна на проектите въобще няма да ви разстрои. Ако се заемете с нещо ново, бързо ще постигнете първите си триумфи и с него. Приятели и познати ще са подготвени да ви оказват помощ, в случай че зародят усложнения.

ЛЪВ

Чувствайте се свободни да планирате значими неща за този ден. Ще се справите съвършено с тях и това няма да изисква съществени старания от ваша страна. Успешно ще завършите план, почнал преди доста време. Някои от вас ще намерят отговори на въпроси, които са провокирали остри разногласия в последно време.

ДЕВА

Очаква ви един разтоварващ ден, подобаващ за малко странствуване. Не е належащо да отидете някъде надалеч, тъй като не е значимо дистанцията, а самата опция да измененията мястото. Възможно е да бъдете поканени тъкмо там, където от дълго време сте желали да отидете. Очаквайте положителни вести.

ВЕЗНИ

Денят е съвършен за среща със съидейници и разискване на общи проекти. Няма значение дали е фамилна отмора, бъдещи покупки или нещо обвързвано с семейството. Във всеки случай диалогът ще бъде потребен и ще донесе доста полозителни страсти. Някои от вас ще получат непредвидени, само че доста потребни препоръки.

СКОРПИОН

Звездите ще бъдат на ваша страна през днешния ден. Благодарение на тяхната поддръжка ще реализирате това, което от дълго време сте възнамерявали и ще постигнете някаква значима цел. Необичайните ви хрумвания сигурно ще се харесат освен другари, само че и нови познати. Ако имате потребност от помощници, през днешния ден може елементарно да ги намерите.

СТРЕЛЕЦ

Ще бъде потребно да се върнете към неща, които в миналото сте почнали, само че не сте завършили. Този път ще бъде допустимо постигнете стремежи резултат и няма да са нужни старания за това. Мнозина от вас ще се възползват от опита, насъбран по-рано. Денят ще бъде добър във връзка с общуването.

КОЗИРОГ

Малко евентуално е да посветите този ден единствено на отмора: ще има доста сила, ще желаете да намерите почтена приложимост за нея. Затова ще се заемете с сложни каузи или ще се върнете към започнатото от дълго време. Постоянството ще ви помогне да съумеете. Възможни са приятни запознанства.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще мине добре и ще имате шанс в доста връзки. Ще бъде допустимо да решите проблеми, поради които вие и вашите близки сте имали доста грижи в последно време. Ако се заемете с някакъв значим задача през днешния ден, бързо ще постигнете триумф. Вероятни са дарове, от които ще останете доста удовлетворени.

РИБИ

Денят надали ще бъде прелестен и изцяло слънчев, само че няма да донесе съществени проблеми. Опитайте се да не обръщате внимание на дреболиите и не се разстройвайте, в случай че нещо не върви по проект. Ако останете спокойни, сигурно ще намерите метод да измененията обстановката към по-добро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР