Синята Луна се счита за уникално и много мощно събитие.

...
Синята Луна се счита за уникално и много мощно събитие.
Коментари Харесай

Какво ни носи Синята Суперлуна на 31 август: Тези зодии да се пазят

Синята Луна се смята за неповторимо и доста мощно събитие. По време на него можете освен да постигнете голям триумф, само че и да получите магическа благословия. Пригответе се за непредвидени дарове на ориста!

През последния месец на лятото Вселената реши да ни угоди световно и приготви цели две Суперлуни! Можехме да следим Розовата (или Есетровата) Луна на 1 август, а на 31-ви спътникът на Земята ще се появи в цялото си величие в синкав нюанс. Такава панорама несъмнено не би трябвало да се изпуска, изключително поради измененията, които мощно засягат живота ни.

Това събитие е доста рядко и се смята за много мощно в астрологията. Суперлуната ще премине в мечтателните и чувствени Риби. С идването на септември ви чакат нови проекти и вероятности, само че ще има и доста проблеми. Да забележим какви рискове и проблеми носи това суперлуние и кои зодиакални знаци ще бъдат под най-силно наранени от него.

Какво е Синя луна и за какво се назовава по този начин?

Суперлуната е интервалът, когато Луната е допустимо най-близо до Земята. В небето той образно се усилва и даже наподобява по-ярка. Разбира се, под такова мощно въздействие в природата стартират промени, а хората също могат да изпитат промени в настроението и благосъстоянието си. Астрологичното събитие не оставя никого без внимание.

Синьото е второто пълнолуние за месеца. Не е ясно за какво всички са почнали да го назовават по този начин. Може би повода е рядкостта на явлението.

Защо това събитие е толкоз рядко?

На 31 август пълнолунието ще съвпадне със Суперлуната. Да, тези две феномени не постоянно се случват дружно. Моментът на доближаване на спътника до Земята може да се падне и на Новолуние. А в този момент освен ще можем да забележим Синята луна в целия й искра, само че и да я разгледаме с всички детайлности, даже да си пожелаем нещо!

Освен това лунният цикъл продължава месец, а точно към 29 дни. Като се има поради, че последната Суперлуна се случи на 1 август, тези две събития безусловно следват едно след друго! Очевидно Вселената е имала огромни проекти за лятото, другояче по какъв начин да разбираем стрепването на разнообразни астрологични изненади? Да, шансът да преживеем това явлние още веднъж ще ни се падне напълно скоро!

Как ще ни повлияе Синята Луна?

Пълнолунието усилва освен приливите и отливите, само че и всички чувства у индивида. Ето за какво през този интервал можете да станете по-чувствителни към обкръжението си. Въпреки това, дружно с страстите, интуицията ви се изостря. Луната безусловно може да ви подскаже идната стъпка или решение, което би трябвало да вземете. По-добре не подценявайте нейната доброта!

Освен това по време на Синята Суперлуна си коства да помислите за бъдещето си. Не се потапяйте в проблемите на предишното, а позволете на опита да насочи мислите ви в по-добро русло. Планирането и обмислянето на идни планове е сигурен метод да преживеете това събитие продуктивно. Но тревогата и нарасналото неспокойствие могат да се трансфорат в сериозна спънка, изключително за тези, които се осмеляват да опитат нещо ново.

Какво положително ще донесе супер Синьото суперлуние в Риби?

Всички инициативи дават обещание да завършат с триумф, само че ще би трябвало да ги подхванете съществено по времето на Синьото Суперлуние. Ако по време на Новолунието е по-добре да се концентрирате върху предишното, то в този момент е моментът, когато радикалните промени ще се окажат позитивни. Не се опасявайте да експериментирате както в кариерата, по този начин и с визията си. Рисковете ще се оправдаят и крайният резултат ще ви зарадва доста!

Суперлуната ще премине в Риби, което значи, че можете умерено да витаете в фантазиите си и да мислите за бъдещето. Но по-добре е да преминете от доктрина непосредствено към процедура, с цел да имате време да извършите проекта си по време на пълнолунието. Правилното обмисляне е половината от триумфа, тъй че деликатният разбор на всяка стъпка няма да навреди. Вярно е, че е по-добре да не се задълбочавате във фантазиите си и да не желаете от Вслената прекалено много!

От какво да се страхувате по време на Синьото Суперлуние в Риби?

Както към този момент споменахме, сдържането на страстите ще бъде доста мъчно по време на Синята Суперлуна в Риби. Буквално всяка дреболия може да ви вбеси, което значи, че рискът от спорове и недоразумения внезапно се усилва. Опитайте да насочите остатъка от силата си към вашата продуктивност, а не към изясняване на връзките. В последна сметка несъразмерното старание ще има удобен резултат върху работата ви.

Емоционалната неустойчивост обаче ще затрудни вземането на решения, макар че тъкмо това би трябвало да се направи. Не се опасявайте да потърсите съвет от близки, преди да охладите плама си, с цел да не надробите попора. Тяхната поддръжка и препоръки ще ви оказват помощ да станете по-уверени в проектите си. Няма да стигнете надалеч от раздразнителност и неспокойствие, по тази причина се постарайте да намерите способи да изхвърлите отрицателната си сила.

Кои зодиакални знаци ще бъдат най-силно наранени от това събитие?

Разбира се, Рибите, основните герои на това събитие, ще бъдат най-силно повлияни. Те би трябвало да работят интензивно, с цел да разкрият своите мощни страни и гении.

Овните, които също ще са мощно наранени от Суперлуната, може да се почувстват всемогъщи! Но несъразмерната убеденост може да докара до проблеми и неприятни изненади.

Телците, както всички други земни знаци, ще би трябвало да се примирят с нуждата от промени. Не ги отричайте, а се пробвайте да се адаптирате към тях и да ги трансформирате в изгоди. А огнените Лъвове и Стрелци би трябвало да обуздаят пламенните си характери и да охладят мозъка си. Те ще имат доста аргументи за неспокойствие и няма да е елементарно да останат безразлични!

Как да си намислим предпочитание за сбъдване по време на Синята луна?

Синята Луна има голям вълшебен резултат за осъществяване на желанията. Вашите претенции могат да бъдат чути от Вселената, в случай че ги формулирате вярно и знаете тъкмо какво желаете. Поради наличиета и на Суперлуната, всяка молба несъмнено няма да остане без внимание, тъй че не пропускайте опцията да превърнете мечтаното в действителност!

Вземете лист хартия и запишете най-съкровените си стремежи върху него. Не искайте прекалено много, концентрирайте се върху по-важни неща. Поставете написаното на перваза на прозореца, тъй че лунната светлина да го огрява. Синята Луна ще направи всичко останало за вас, главното е да вярвате в нея и задачите си.

Въпреки че на Рибите им се носе малко неприятна популярност поради свръхемоционалността им, те се открояват с неповторимата си вътрешен глас и лоялност. На Суперлуната знакът ще показа мощните си страни с вас, използвайте тази опция до дъно! Ако потушите огъня на страстите си, инстинктът ще ви насочи към верния път. Но с цел да го преодолеете, въпреки всичко би трябвало да положите доста старания!

Синята Суперлуна се случва единствено един път на две години и половина, което значи, че няма да я забележим скоро. Това събитие може да се назова същински празник на Вселената, тъй като отваря голям капацитет за световни промени в живота ви. Основното е да не разчитате напълно на случайността и да работите интензивно за осъществяване на задачите си. А магическият подарък от Луната ще направи процеса по-лесен и прелестен, написа thegirl.ru.

Превод и редакция:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР